Skip to content

Bospop trekt 50.000 bezoekers

Redactie
15 juli 2016 | 9:51

Advertentie

Bospop 2016Bospop 2016 gaat de boeken in als succesvolste editie van het festival in haar inmiddels 36-jarig bestaan. Maar liefst 50.000 bezoekers wisten de festivalweide aan de A2 Noord in Weert te vinden voor het gratis vrijdagavondprogramma met tribute bands of natuurlijk het traditionele Bospop weekend op zaterdag en / of zondag. Met bovendien het fantastische weer, geen incidenten en de vele positieve reacties van de bezoekers, mogen ze oprecht spreken van de succesvolste editie ooit.

De afbouw is inmiddels voltooid. Direct na hekkensluiter Kensington ging de afbouwploeg aan de slag. Het festivalterrein is weer in haar oorspronkelijke staat opgeleverd. Een prachtig staaltje werk.

“Ook een speciaal woord van dank natuurlijk ook aan onze (trouwe) Bospop bezoekers, samen met jullie hebben we er weer een geweldig succes van gemaakt! We kunnen nu al niet wachten op editie 2017 die op 8 & 9 juli zal plaatsvinden,” aldus de organisatie van Bospop.

Nog niet genoeg foto’s gezien, hieronder vind je nog een set foto’s die nog niet eerder op de site stonden. Via onderstaande links kun je nog veel meer foto’s bekijken.

Lees meer over Bospop 2016 op de speciale dossierpagina Bospop.

Lees ook:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie