Skip to content

(H)eerlijk boerenbuffet voor artiesten RaadPop

Redactie
23 juli 2016 | 14:00

Advertentie

Raadpop 2016 en boeren van Nederweert-6Dankzij een bijzondere samenwerking met de agrarische sector in de gemeente Nederweert kunnen artiesten van RaadPop gratis hun honger stillen met een (h)eerlijk boerenbuffet van eigen bodem.

Diverse boeren hebben hiervoor producten beschikbaar gesteld die in de horecakeuken van Pins & Pints door vrijwilligers tot voedzame gerechten werden bereid. De boeren mochten natuurlijk ook zelf ook even proeven. Onder toeziend oog van drie vrijwillige hobbykoks – Margriet Bouwels, Lisette Verheijen en Tiny Teeuwen – schoven een aantal van de boeren vrijdagavond aan om zelf te ervaren wat de koks met hun producten hadden klaargemaakt.

Boeren van Nederweert

Ruim dertig agrarische ondernemers uit de gemeente Nederweert hebben zich verenigd in Boeren van Nederweert waarmee ze de gemeenschap willen laten zien wie ze zijn, wat ze doen en wat voor moois hun sector allemaal in huis heeft. “Waar mogelijk willen we mensen graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de verse producten die iedereen dagelijks consumeert en waar wij met zoveel toewijding aan werken. We hebben er  bewust voor gekozen om dat nu tijdens RaadPop te doen, een gratis toegankelijk festival in onze eigen Nederweerter gemeenschap dat zoveel mensen plezier bezorgt. Daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. Met gesloten beurs en dat kan ook heel eenvoudig. Het schenken van producten is voor ons maar een kleine moeite”, vertellen Chris Salimans en Koen van Eijk namens de betrokken boeren.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie