Skip to content

Kunstlint wandeling Nederweert

Redactie
31 augustus 2016 | 18:56

Advertentie

Opening KunstlintNa een geslaagde opening van het Kunstlint op Kunst- en Cultuurplein Lambertushof zijn veel positieve reacties gegeven over de getoonde kunstwerken in de etalages. Was je door de drukte met de kermis nog niet in de gelegenheid om de kunst te bekijken in de etalages van de winkeliers in het centrum van Budschop en Nederweert? Dan is het verstandig om dat deze of volgende week nog te doen. Je kunt nog tot 10 september de wandeling maken langs het Kunstlint.

Deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de kleurige vlag. Het is beslist de moeite waard om te zien wat Nederweerter amateurkunstenaars in hun mars hebben.

Kunstlint wandeling Nederweert

Je hoeft niet doelloos rond te wandelen, want er is een prachtige catalogus waar in de 36 kunstwerken staan afgebeeld, inclusief een plattegrond. Je kunt precies zien wie, waar, wat, exposeert. Dus als je geen tijd hebt om alles te bekijken, dan kun je met de catalogus in de hand heel gericht de etalages bekijken waar je een bepaald kunstwerk wil zien. Deze catalogus kost het luttele bedrag van €2 en is te koop bij verschillende deelnemende ondernemers en bij de leden van de werkgroep. Door deze catalogus te kopen geef je de werkgroep de mogelijkheid om ook volgend jaar weer deze kunstfestiviteiten te organiseren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie