Op 1 september 2011 openden Caspar Kessels, John Beijes en Kitty Verspagen de deuren van Restaurant Diverso. Een gezellig restaurant met een Mediterrane keuken waar je lekker en betaalbaar kunt eten en drinken. Zij bouwden een mooi team collega’s om zich heen die met passie en plezier het de gasten naar de zin maken.
Restaurant Diverso
viert 5-jarig jubileum
In de afgelopen 5 jaar werd het menu Toscaans Tafeltje Vol, het invulkaartje Diverso Al Italiana, MA.DI.WO.DO. (door-de-week-aanbieding) en John’s maandmenu gelanceerd. Het pand kreeg een onderhoudsbeurt, de website werd vernieuwd en het (verwarmd) terras en de tuin werd opnieuw aangelegd.
Diverso blijft in beweging en viert dit jubileum met een Jubileum-menu…
JUBILEUM-MENU
Vanaf donderdag 1 september bieden wij een 5-gangen jubileum-menu aan met daarin onze toppers, de meest gekozen gerechten.
Voorgerecht: Carpaccio di manzo al tartufo
Carpaccio van ossenhaas met rucola, parmezaanse kaas en truffelcrèmeSoep: Zuppa di pomodoro italiano con crema di basilico
Italiaanse tomatensoep met spekjes en basilicum crèmeTussengerecht: Scampi specialità Diverso
Scampispecialiteit (John is er dol op)Hoofdgerecht: Tagliata di manzo
Gesneden biefstuk (black Angus) met rucola, parmezaanse kaas en olijfolieNagerecht: Tiramisu
Tiramisu ‘Italiaans dessert waar je blij van wordt’Jubileum-menu: € 37,50 per persoon
MA.DI.WO.DO. € 32,50 per persoon van 1 september t/m 31 decemberTot Diverso!
Er zijn nog geen reacties geplaatst