Skip to content

Dementie thuis

Redactie
2 september 2016 | 10:45

Advertentie

zorg groepIn samenwerking met de casemanagers Annie Govers en Nicole van den Kerkhof en thuiszorg medewerkster Lenie Jonkers, gespecialiseerde medewerkster dementie, is vorig jaar de eerste bijeenkomst dementie thuis georganiseerd. De belangstelling hiervoor was groot, vandaar dat er een vervolg aan deze bijeenkomst wordt gegeven. Deze vindt plaats op maandag 19 september van 13.30 uur  tot 15.30 uur in het Groene Kruis Gebouw aan de Kapelaniestraat 3 in Nederweert.

De initiatiefnemers willen van gedachten wisselen over de zorg en het samenwonen/leven met een partner die lijdt aan een of andere vorm van dementie.
Heb je geen opvang of kan je partner niet alleen thuis blijven, laat het dan weten aan De Zorggroep dan zorgen ze voor opvang tijdens de bijeenkomst.

Tevens willen ze bekijken of er behoefte is aan een vervolg van deze middag. Het ondersteuningsprogramma “Zorg en dementie thuis” omvat 6 bijeenkomsten van 2 uur en biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. Bij voldoende belangstelling wordt de bijeenkomst nog dit najaar gestart.

Ben je op 19 september verhinderd. maar heb je wel interesse voor het ondersteuningsprogramma, laat dit dan ook even weten. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Sabinje Corstjens, mantelzorgconsulente in Nederweert via sabinje.corstjens@dezorggroep.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie