Skip to content

Kwart Nederlanders gaat gebukt onder haarverlies

Glendi
13 september 2016 | 11:45

Advertentie

Knipart HaarwerkenOngeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen is in Nederland een taboe-onderwerp. Vrouwen (en ook mannen) bij wie het haar gaat uitvallen, kunnen hierdoor te maken krijgen met psychische problemen. Veel mensen raken in een isolement. Zij durven niet over hun probleem te praten, terwijl er tegenwoordig oplossingen zijn voor haarverlies, die niet van echt te onderscheiden zijn. “In mijn salon neem ik alle tijd om dames vakkundig te adviseren en keuze te laten maken uit de uitgebreide collectie haarwerken en deelhaarwerken. Zodra ze mijn salon verlaat met een passend (deel)haarwerk, begeleid ik haar nog één jaar lang. Hiermee bied ik een onderscheidend totaalpakket voor alle budgetten (dus ook voor de wat kleinere portemonnee…) inclusief verzorging en het eventueel kleiner maken van een haarwerk. Daarnaast mag ze me altijd bellen! Mijn motto is niet voor niets: “Aandacht voor haar…”, onderstreept Hannelore krachtig.

Laagdrempelig
Haarverlies is vooral bij vrouwen een groot taboe om erover te spreken. Kaalheid of kale plekken in het haar zorgen bij vrouwen meestal voor een gevoel van schaamte. Die schaamte weerhoudt velen ervan hulp te zoeken. Hierdoor is vaak onbekend welke mogelijkheden er zijn op het gebied van haarwerk. Vooroordelen en achterhaalde denkbeelden blijven hierdoor voortbestaan. Mede om die redenen heeft de salon van KNIPART Haarwerk een huiselijke sfeer en is het mogelijk om de salon in alle anonimiteit te bezoeken. Hannelore besefte onlangs nog, hoe belangrijk het is voor een vrouw om anoniem naar de salon te komen en dat de persoonlijke aandacht helpt: “Een vrouw die haar haren verliest door chemokuren of medicijnen, Alopecia of andere problemen, wil niets liever dat ik het haarprobleem snel oplos, met behoud van eigen identiteit, zonder dat het zichtbaar is! Het is mooi om te zien, dat een vrouw zich dan weer op-en-top vrouw voelt.”

Hannelore Fiers, KNIPART Haarwerken;
een goed haarwerk maakt het verschil!

Uitstapje
“Het onderhoud van de (deel)haarwerken verzorg ik ook. Overigens wil ik benadrukken dat mijn aanpak een specialistische aanvulling is op de reguliere kapper. De dames die in mijn salon komen, raad ik altijd aan, weer terug te gaan naar hun eigen kapsalon.” KNIPART Haarwerken is dan ook dé plek voor haarwerken bij volledig haarverlies door chemokuren en deelhaarwerken voor gedeeltelijk haarverlies door medicijnen, Alopecia, menopauze en andere haarproblemen, maar ook voor  specialistische hoofdhuidproblemen die vragen om verzorging met Mediceuticals. “De dames maken als het ware een ‘uitstapje’ naar mijn salon”, zegt Hannelore spontaan.

Hannelore KNIPARTKNIPART Haarwerken is ANKO gecertificeerd en altijd bereikbaar. Het is mogelijk om 7 dagen per week, een afspraak te maken! Voor meer informatie ga naar de website, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op voor een afspraak.  Een warm welkom bij Hannelore.

KNIPART haarwerken | Hannelore Fiers | Strateris 2 | 6031 PC Nederweert | 
M 06 57583970 | E info@KNIPART.nl | W www.KNIPART.nl

Bron: ANKO | Tekst: Lemon Lifestyle | Lara Jonkers

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie