Skip to content

Oranjefonds sponsort nieuw dak blokhut Jong Nederland

Redactie
14 september 2016 | 13:00

Advertentie

Blokhut Jong Nederland Budschop-1Het Oranje fonds sponsort dit jaar € 4500,- voor nieuw dak op de blokhut van Jong Nederland Budschop.

Tussen nummer 15 en 17 van de Ospelseweg in Nederweert loopt een smal steegje dat uitkomt bij een open veld en een groot gebouw: de blokhut van Jong Nederland Budschop. Wekelijks komen hier meer dan honderd kinderen avonturen beleven, unieke spellen doen en doet het dienst als middelpunt voor Nacht van het Dorp, Sint Maarten en Timmerdorp. Al bijna 50 jaar hebben vele mensen hier een groot deel van hun kindertijd doorgebracht.

De blokhut is een kern van de gemeenschap, maar ieder gebouw heeft onderhoud nodig. Door vele lekkages en door oplopende energiekosten móet het gehele dak nu vervangen worden. En omdat ze in de toekomst van hun leden willen denken hebben ze besloten om dit duurzaam aan te pakken.

Jong Nederland Budschop wil een middelpunt van de gemeenschap blijven en dus willen ze niet de contributie fors verhogen, om ook zo bereikbaar te blijven voor gezinnen die het minder breed hebben. Ook al sponsort het Oranje Fonds fors, er blijft toch nog een gapend gat in de begroting. En daarom is jouw hulp nodig, de inwoners én ondernemers van de gemeente Nederweert, om de blokhut een unieke plek voor kinderen te laten blijven.

Door middel van jouw gift kun je ze helpen. Donaties kun je afgeven bij de stafleiding op iedere doordeweekse dag op de blokhut of via: NL06 RABO 0135 5063 28 t.n.v. Stichting Jong Nederland Budschop o.v.v. Donatie dak blokhut. Iedere gift wordt ontzettend gewaardeerd, klein of groot, en gaat volledig naar de verduurzaming van ons dak.

Het sponsoren van dit project is voor bedrijven belasting aftrekbaar, neem voor meer informatie contact met ons op via: penningmeester@jongenderlandbuschop.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Er zijn in Gemeente Nederweert enkele goede dakdekkersbedrijven actief…
    Misschien kunnen ze samen de klus klaren voorbhet gesubsidieerde bedrag i.c.m. wat reclame-uitingen… Ook voor de zonnepanelen zijn er diverse bedrijven actief in de gemeente. Een uitgelezen mogelijkheid om als ondernemer iets terug te doen voor de gemeenschap.
    Ik zal zelf zeker mijn steentje bijdragen als ” oud ” ondernemer.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie