Skip to content

In je hoofd kan alles

Redactie
15 september 2016 | 11:00

Advertentie

Lisette-Poell-MindfulnessIn je hoofd kan echt alles. Gewoonweg geweldig wat je daar allemaal kunt laten ontstaan. Je kunt heerlijk wegdromen en fantaseren over de mooiste dingen en zelfs fietsend naar de maan. Je kunt echter ook de grootste nachtmerrie bij elkaar dromen en continue beren op je weg zien. Ik hoorde ooit iemand een ander ‘het ja-maar mannetje’ noemen omdat die altijd wel iets kon bedenken waarom iets fout zou kunnen gaan. Waar herken jij jezelf in?

De enige plek waar stress ontstaat is in je hoofd.

Door de gedachten in je hoofd.

Stress ontstaat niet door een ander, niet door je werk, niet door de politiek en ook niet door je banksaldo of wat dan ook, maar wel door al de gedachten die je daarover hebt.
Het enige dat helpt is je hier bewust van te worden zodat je andere keuzes leert maken en vervelende verhalen in je hoofd niet nog gaat maken. Dit is waarom Mindfulness door de wetenschap ook erkent wordt als een van de technieken om stress beter te kunnen hanteren. Geluk is een gevoel van innerlijke vrede. Wil jij meer weten over de brede inzet van Mindfulness, stuur dan een mail.

– Lisette –

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist / trainer. Naast de (digitale) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. Soms worden paarden ingezet of trekt ze met haar cliënten de natuur in. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook en LinkedIn. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie