Skip to content

Douche-geheimen

Redactie
1 oktober 2016 | 20:00

Advertentie

Ruben Weekers-2Iedereen doucht, althans dat mogen we hopen. Maar wat er nou precies in die stomende cabine verhuld in privacy gebeurt, is een waar mysterie voor de buitenwereld. Het lijkt een normale dagelijkse bezigheid waarbij iedereen zich puur richt op het zepend kuisen van zijn/haar lichaam, toch werd korte tijd geleden bekend dat ongeveer ieder douchend persoon zich schuldig maakt aan de hoofdzonde in de badkamer, namelijk: piesen in de douche.

Jawel, zelfs die deftige oude dame royaal behangen met parelketting en zegelring die altijd vriendelijk knikkend snoepjes uitdeelt aan de buurtkinderen staat waarschijnlijk meerdere malen in de week de douchevloer goudgeel te plamuren. Juist dit soort individuen die een hoge mate van deftigheid en etiquette uitstralen naar de buitenwereld maken zich dikwijls schuldig aan dit urinerende vergrijp. Want: dit ultieme gevoel van instinctieve bevrijding wint het áltijd van de fatsoensnorm. Niets is namelijk zo lekker na een dag verplichte beleefdheid en fatsoen dan eens flink alle lichamelijke sluizen open te zetten. Bij deze bezigheid ondervind men namelijk zijn oerinstinct terug. Niets is zo opluchtend voor de gevangen burgerlijke mens als een stomend momentje voor jezelf waarbij de  lauwe zeik je expres langs te benen loopt.

Schaam je dus niet voor deze ietwat dierlijke bezigheid. Pissen in de douche is een soort lichamelijke vorm van meningsuiting waarbij eruitgegooid wordt wat niet meer binnen viel te houden. Een kleine opluchting voor de blaas, een hemelse verwennerij voor iedere onderdrukt individu. Let wel: niet ieder doucheputje is bestand tegen de innerlijke waterval van sommigen; in de douche piesen geschiedt op eigen risico.

Advertentie

2 Reacties

  1. “Alle” lichamelijke sluizen???…toe maar :-D…geen wonder dat er afvoerputjes zullen verstoppen!

  2. Nu weet ik weer waarom ik je columns het afgelopen jaar niet meer heb gelezen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie