Skip to content

Tim Zegveld zet nieuwe stap met YourTravel

Glendi
1 oktober 2016 | 19:00

Advertentie

yourtravel-tim-zegveldVanaf 1 oktober is Tim Zegveld als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij YourTravel. De grootste organisatie voor zelfstandig reisadviseurs in Nederland. Een nieuwe samenwerking, waarmee alle reiswensen nóg beter ingevuld kunnen worden. Zo wordt het aanbod aan reizen nog groter. Of het nu om een weekendje weg of wereldreis gaat.

Groot aanbod
Natuurlijk kun je reizen van alle gerenommeerde Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators bij Tim boeken, zoals TUI en Neckermann, maar bijvoorbeeld ook Fox Reizen, 333 travel en Corendon. Zo is er voor elke reiswens wel een passende oplossing én kan een goede prijsvergelijking worden gedaan. Tevens zijn er exclusieve contracten over de hele wereld afgesloten met alle grote en juist ook de kleine, specialistische reisorganisaties. Met veel enthousiasme kan hij je, geheel op maat, de mooiste reizen aanbieden en is het aanbod vele malen groter dan bij andere reisbureaus. Zo wordt jouw rondreis echt maatwerk en kan hij je verrassen met bijzondere adresjes. Doordat Yourtravel is aangesloten bij het ANVR en SGR, is je reis altijd in goede handen.

Excellente service
Tim geeft zijn reisadvies op de plek en het tijdstip dat jou uitkomt. Dat kan natuurlijk ook telefonisch of per e-mail. Deze service is vanzelfsprekend en kost niets extra. De reis is dan ook niet duurder dan de reis die je ziet op internet. Voordat je op reis gaat krijg je de tickets in de bus. Bovendien kan hij je helpen aan leuke tips en kun je een boek lenen uit de reis-bibliotheek. Tim neemt je werk uit handen, zodat je alleen maar hoeft te genieten van een welverdiende vakantie.

Nieuwe contactgegevens en nieuwe website
Je kunt Tim bereiken via tim.zegveld@yourtravel.nl en op 06 – 40 85 08 84. Boeken op zijn nieuwe website is vanaf vandaag ook mogelijk.  Heb je zelf via www.yourtravelnederweert.nl je reis online gevonden en geboekt? Dan zorgt Tim voor de vertrouwde afhandeling. Ervaar ook bij het online boeken zijn persoonlijke service.

Tim Zegveld | Smisserstraat 39 | 6031AD Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie