Skip to content

Becs nieuwe sponsor Weerter Podium Publieksprijs

Glendi
13 oktober 2016 | 14:00

Advertentie

becs-it-services-nieuwe-sponsor-weerter-podium-publieksprijsBecs IT Services is de nieuwe sponsor van de Weerter Podium Publieksprijs. Hiertoe hebben Godain Weerts, directeur Becs IT Services en Brigitte van Eck, directeur Munttheater, gisteren een overeenkomst ondertekend.

De Weerter Podium Publieksprijs is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt voor de meest bijzondere voorstelling. Deze prijs kent twee categorieën: ‘professioneel’ en ‘uit de regio’. Deze laatste categorie bestaat uit Weerter verenigingen die het afgelopen seizoen in het Munttheater hebben opgetreden. Naast een waardering met een trofee zijn aan deze prijs ook geldbedragen gekoppeld. Aan de 3e plaats is een geldbedrag van € 500 gekoppeld, aan de 2e plaats een bedrag van € 750 en de winnaar mag een cheque van € 1.250 in ontvangst nemen.

Godain Weerts over de ondersteuning: “Becs IT Services draagt cultuur een warm hart toe. Niet alleen ben ik zelf al regelmatig als gast en als lid van Cubis in het Munttheater aanwezig; wij vinden het ook van belang om als bedrijf goede culturele initiatieven in de Weerter maatschappij te ondersteunen. En daar past de sponsoring van de Weerter Podium Publieksprijs goed bij.” Brigitte van Eck sluit hierop aan: “Becs IT Services is al jaren naar tevredenheid onze IT-partner en wij vinden het fantastisch dat via ondersteuning een nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan onze samenwerking“.

Vanavond, 13 oktober, worden na afloop van de voorstelling van Jörgen Raymann de winnaars van de Weerter Podium Publieksprijzen van het afgelopen seizoen bekend gemaakt en de prijzen overhandigd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie