Skip to content

Basketbal en het beste paard van Stal!

Redactie
18 oktober 2016 | 17:00

Advertentie

logo-met-basketbalStichting Equine Elite is zeker niet over het paard getild. Sinds oktober 2016 treedt deze exclusieve paardenveiling waar op topsport niveau dressuurpaarden worden geveild zich buiten de voor hun bekende paden. Zij zullen komend seizoen de jongens van Team U-18 BAL gaan sponsoren en daarmee dus een totaal andere tak van sport gaan ondersteunen.

“Het zijn allemaal jonge talentvolle gasten en iedereen kan weleens een beetje hulp gebruiken” aldus Jenneke Spanjers, organisator van de bekende dressuurpaardenveiling.

Op woensdag 26 oktober aanstaande zullen de jongens van Team U-18 BAL hun nieuwe sponsor gaan ontmoeten en zelf een kijkje komen nemen in de paardenwereld. Wethouder Geert Gabriels zal daarbij ook aanwezig zijn en een klein woordje geven aan de beide sportieve partijen in twee totaal verschillende disciplines. De basketballers, Wethouder Geert Gabriels en een aantal genodigden zullen worden ontvangen in de stand van EHS communications. Daarna zullen zij een rondleiding krijgen achter de schermen bij Equine Elite. Equine Elite wordt dit jaar voor de 12e keer georganiseerd in Weert. Het is een exclusieve paardenveiling die op een unieke wijze wordt neergezet. Al vele bekende Nederlanders en andere topsporters, zoals Jan Lammers, Regi Blinker, Regilio Tuur en Anky van Grunsven vonden hun weg naar de stallen aan de Eindhovenseweg.

De basketballers van Team U-18 BAL zijn geselecteerd vanwege hun talent door Basketball Promotie Limburg. Zij spelen eredivisie op nationaal niveau en hebben onlangs de eerste beker wedstrijd gewonnen. De  jongens die aanstaande woensdag bij Equine Elite zullen komen kijken zijn: Anthony Metten (Weert), Jan Gijsen (Stramproy), Kenan Sarvan (Heeze), Jelle Reinders (Weert) ,Luc van de Donk (Veghel), Roel van Overbeek (Oirschot), Tommie Vis (Rotterdam), Sander Hollanders (Kerkrade), Robin van Heukelom (Weert), EeXuan Tan (Eindhoven) en Tom Ackermans (Eindhoven).

Anthony Metten: “ Wij moeten met ons team zelf op zoek naar sponsoren. We vinden het te gek dat een evenement op zo’n hoog niveau dat op een andere manier met topsport bezig is ons nu gaat sponseren. Wij gaan mega ons best doen voor een langere termijn samenwerking!”

Wil je ook graag komen kijken? Woensdag 26 oktober is de presentatie van de veilingpaarden en zijn alle stands en bars geopend voor publiek. De toegang is gratis! Aanvang: vanaf 18.00 uur. Locatie: Eindhovenseweg 99a in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie