Skip to content

Tarotkaarten en handlezen in Gunnerij de Kiep Inn

Glendi
19 oktober 2016 | 8:30

Advertentie

Gunnerij de Kiep Inn-1In Gunnerij De Kiep Inn aan de Kerkstraat in Nederweert (voorheen Kessels Mannenmode) komen Wilma van Cruchten en Ria Kessels jullie kennis laten maken met Tarotkaarten en Handlezen. Telkens op een vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur. Als dit je nieuwsgierigheid wekt, kom dan op een van onderstaande data langs. Er staat een spaarpotje klaar voor een eventuele vrijwillige bijdrage voor Stichting Peramiho.

21 oktober – Tarotkaarten en Handlezen
28 oktober – Tarotkaarten
4 november – Handlezen
11 november – Tarotkaarten en Handlezen

Tarotkaarten
Tarotkaarten is een beeldentaal die mensen door middel van de plaatjes op de kaarten inzichten geeft in hun situatie. Hoe werkt het dan? We stellen een vraag hetgeen u (de vraagsteller) bezig houdt en kijken samen naar de plaatjes op de kaarten. Zo krijgt u inzicht in uw situatie en antwoord op uw vragen.
Misschien komt bij U de vraag nu naar boven “zou het mij kunnen helpen?” Nee… toch niet, griezelig! Ga de uitdaging eens aan en geef dan een oordeel!

Handlijnkunde
Iedereen heeft lijnen en tekens in zijn handen staan. De ene meer dan de ander. Soms zijn ze recht en soms lopen ze rond. Wat zou dat toch allemaal kunnen betekenen?
De lijnen vertellen je wat over je karakter, je talenten en ook je valkuilen. Door jezelf beter te begrijpen geeft het inzicht waardoor je in staat bent om je gedrag of leefwijze in de gewenste richting te veranderen. Je levensweg staat nooit vast, jij bent degene die een keuze kan maken en je pad een andere wending kan geven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie