De Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen van 14 t/m 26 oktober hun favoriete hulp nomineren op www.hulpvanhetjaar.nl.
Waarom organiseren we dit
“Elke maand vinden zo’n 200 hulpvragers een geschikte hulpverlener via ons platform. Wij bieden het platform, maar alle hulpvragers en aanbieders doen het echte werk. Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpaanbieders op onze website voorbij komen, daarom vinden wij dat deze mensen extra aandacht verdienen“, aldus Tom Verhagen, directeur van de Nationale hulpgids. “Alle mooie verhalen die ik en mijn collega ́s elke dag zien willen we graag met de wereld delen. Juist in onzekere tijden waarin de nadruk steeds meer ligt op zelf doen en burgerparticipatie.”
Hoe nomineer ik mijn favoriete hulp
Verdient jouw hulp, familielid, buurman, of collega de titel Hulp van het Jaar 2016? Laat dan jouw waardering blijken door hem of haar te nomineren. Dit kan van 12 oktober tot en met 26 oktober via deze link. Uit alle nominaties zal een commissie 10 genomineerden selecteren die vervolgens kans maken op de felbegeerde titel ‘Hulp van het jaar 2016‘. Het publiek mag vervolgens een stem uitbrengen op een van de tien genomineerden en degene met de meeste stemmen wordt ‘Hulp van het jaar 2016’.
Waar letten we op
Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal achter de nominatie. Waarom verdient deze persoon de titel Hulp van het jaar, en welke impact heeft hij of zij gehad op jouw leven? Vertel het ons en nomineer hem of haar hier!
Partners
De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo: dé belangenvereniging van en voor pgb-houders. Ook LOC is één van onze partners: LOC vertegenwoordigt 1.300 cliëntenraden en 600.000 cliënten in zorg en welzijn.
Over de Nationale Hulpgids
Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.