Skip to content

Geslaagde sponsoravond bij Eindse Boys

Redactie
24 oktober 2016 | 20:00

Advertentie

sponsoravond-van-voetbalvereniging-eindse-boys-6Op woensdag 19 oktober is bij Bromfietsmuseum “De Peel” in Ospel de jaarlijkse sponsoravond van voetbalvereniging Eindse Boys gehouden. De sponsorcommissie had wederom een mooi en afwisselend programma samengesteld voor de sponsoren met na afloop alle ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje de avond goed af te sluiten.

Geslaagde sponsoravond
bij Eindse Boys

Na de opening heeft Paulien Moorees ze meegenomen in het verhaal hoe je met de hulp van een paard de coach van je zelf kunt zijn. Met het paard als je spiegel en communicatiemiddel kun je met behulp van een coach werken aan de mens in jezelf. Een inspirerend verhaal dat voor velen een hulp kan zijn in het dagelijkse leven, het werk of de ontwikkeling van jezelf.

Daarna was er tijd voor het bezoek aan het bromfietsmuseum van de heer Peter Gahler van Autosloperij De Boortoren. Voor velen een déja vu naar vroegere tijden. Menig sponsor zag zichzelf weer als jongeling in de jaren zestig of zeventig op een Zundapp. Dit samen met de muziek en stijl uit die tijd, gaf bij sommigen een gevoel van weemoed naar vroegere jaren.

De afsluiting werd verzorgd met een drankje en een heerlijk buffet van Smeets Catering.

Een geslaagde en gezellige avond voor de sponsoren van Eindse Boys, want zij zijn een onmisbare factor in onze club. Sponsoren bedankt voor jullie bijdrage en dank aan de sponsorcommissie voor de organisatie van deze verrassende avond.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05

Advertentie