Skip to content

Fauve en Roeland trots op 2de plaats NK Professional Show Dance

Redactie
30 oktober 2016 | 11:10

Advertentie

roeland-en-fauve-2de-plaatsFauve en Roeland Schelfhout werden vandaag 2de tijdens het NK Professional Show Dance Standard. Dit ondanks dat ze geen ideale voorbereidingen hebben gehad met de aanleg van de nieuwe zaal bij Dansrijck in Nederweert.

Natuurlijk ook een dankjewel aan iedereen die afgelopen week en ook dit weekend enorm hard hebben gewerkt om de zaal op tijd klaar te hebben!!” schrijft Roeland op Facebook die samen met Fauve super trots is op het resultaat.

Vanaf 31 oktober, morgen gaat de nieuwe zaal open en zullen onder andere de salsa- en swingdansers, streetdancers en balletcursisten meer ruimte hebben om hun hobby te beoefenen. Fauve: “We merken dat onze kleine zaal voor bepaalde cursussen te klein geworden is. Met name voor onze rock & roll-, salsa- en balletcursisten is het vaak passen en meten geweest. We waarderen het dat iedereen zich altijd heeft geschikt in de beschikbare ruimte, maar we vinden dat het nu tijd is om onze dansers letterlijk meer bewegingsvrijheid te geven.” Roeland voegt daaraan toe: “Dit biedt ons ook de kans om ons cursusprogramma uit te breiden, zoals onder andere onze salsadocent en onze streetdance-instructrice graag zouden zien. We hadden eerder eenvoudigweg de ruimte niet, maar dankzij goed overleg met de eigenaar van het pand hebben we daarvoor een constructieve oplossing gevonden.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie