Skip to content

Betsy Stienen úw afslankcoach

Redactie
31 oktober 2016 | 10:14

Advertentie

slank4ever-maarheeze-kantoorBetsy Stienen heeft haar sporen verdiend als onderneemster & coach, in de health- en fitnessbranche, met het gebruik van de Straight-Line Coaching methodieken. De focus van haar werk nu, is gericht op het verbeteren van de prestaties van mensen met overgewicht waardoor ze krachtige resultaten boeken. Betsy heeft met Slank4ever een uiterst succesvol bedrijf opgebouwd in een competitieve omgeving en de stap gemaakt haar business volledig te wijden aan mensen met overgewicht.

Door haar krachtige perspectieven en inzichten bereiken mensen met overgewicht resultaten die voorheen niet eens binnen hun mogelijkheden vielen. Ze weet met mensen met overgewicht tot de kern te komen van complexe uitdagingen, door dingen weer simpel te maken, zodat ze snel een blijvend resultaat kunnen behalen en behouden.

logo-slank4everUit 17 jaar ervaring weet Betsy waar veel mensen tegenaan lopen als ze beginnen met afslanken, ze boeken een klein beetje resultaat, maar voordat ze het daadwekelijke doel  bereikt hebben zijn ze alweer  gestopt, met als gevolg dat ze weer meer  aangekomen dan dat ze waren kwijt geraakt. Dit noemen we het zigzag gedrag, oftewel het jo-jo effect.

Het overbrengen van alleen een trainings- en voedingsschema is vaak niet voldoende. Waar het om draait is gedragsverandering. Om resultaat te creëren moet je tot de kern komen. Ik leer mensen de informatie die ze hebben, ook daadwerkelijk toe te passen.

Met het 90 dagen resultaat programma van Slank4Ever helpt ze mensen met de volgende drie dingen;

  1. ze helpt mensen om te krijgen wat ze willen
  2. ze helpt mensen af te komen van wat ze niet meer willen
  3. ze komt tot de kern, waarom mensen moeite hebben met het implementeren van de kennis die ze hebben

Verder werkt ze alleen met bijzonder toegewijde mensen die bereid zijn een commitment aan te gaan, hun gedrag en acties te veranderen, om het doel wat ze voor ogen hebben daadwerkelijk te bereiken. Daarom heeft ze nog nooit met iemand gewerkt, die bereid was dit te doen en vervolgens niet het resultaat behaalde die hij/zij voor ogen had.

slank4ever-maarheeze-studio

Het 90 dagen resultaat programma
Tijdens het 90 dagen programma leer je stapsgewijs om te gaan met emoties, gevoelens en gedachten die invloed hebben op je eet- en leefgewoonte. En vooral hoe ze je kan helpen, een blijvend resultaat te behalen, door je te transformeren naar een gezonde leefstijl.

Coaching
Iedere week heeft ze een 1 op 1 coachings gesprek waarin:

  • Ze een commitment aangaan (afspraken maken)
  • ze ingaat op integriteit (doen wat je zegt en ook daadwerkelijk doen)
  • Waarin ze doelen stelt, met extreem korte deadlines (zodat deze ook behaald kunnen worden)
  • Ze werkt aan je Innerstance (innerlijke houding)
  • Ze leert je om te gaan met het reptielenbrein (innerlijke stem die je constant in de comfortzone houdt)

Voedingsbegeleiding
Iedere dag een ander voedingsschema (geen pillen, poeders of crash dieet) afgestemd op jouw calorie behoefte met normaal eten, dat je gewoon in de supermarkt kunt kopen, waardoor de rest van de familie gewoon kan mee eten.

Maxuvite Concept Behandeling

EMS infrarood behandeling en Maxuvite Kantelplaat

EMS staat voor Electronic Muscle Stimulation, een effectieve afslankmethode . De EMS Infrarood apparatuur breekt vetdepots af en verwijderd de afvalstoffen via de lymfe op natuurlijke wijze. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging en de infrarood zorgt voor de thermogenese (de thermostaat van ons lichaam) waardoor je

  • Bloedcirculatie verbeterd
  • Collageen wordt opgebouwd
  • Metabolische gif- en afvalstoffen afgevoerd worden
  • Stofwisseling gestimuleerd wordt
  • Ontspanning ervaart
  • Cel vernieuwing plaats vindt en het weefsel van uw huid zuurstofrijker wordt

Maxuvite kantelplaat
Kantelvibratie wordt wel de training van de eenentwintigste eeuw genoemd. De prikkel op het spierweefsel is zo hoog dat vrijwel alle spierweefsels actief zijn. Het resultaat is een hogere temperatuur en een grotere “verbrandingsmotor” waardoor vet beter en sneller verbrand wordt.  De hoge frequenties 22 tot 30 hz, stimuleren de spieren en zorgen voor een strakker en steviger lichaam. Door speciale massageoefeningen op de maxuvite kantelplaat kunnen ook specifieke probleemgebieden worden gestimuleerd

Voor mensen zonder overgewicht, maar die toch problemen hebben met bepaalde zones zoals: billen, buik en benen,  kunnen ook alleen kiezen voor de Maxuvite Concept Behandeling.

Maar ook na het 90 dagen programma hebben ze een fantastisch na traject. Waarbij je 1x per week een Maxuvite Concept Behandeling ondergaat en 1x per maand een 1 op 1 gesprek met je coach hebt, waardoor je verzekert blijft van een blijvend resultaat en je voorgoed af bent van het eeuwige jo-jo effect.

slank4ever-v1Ben je iemand die besloten heeft echt resultaat te willen, neem dan contact met op om te zien of ze je kunnen helpen. Ze zijn te bereiken op www.slank4ever.nl, vestiging Maarheeze. Mail naar maarheeze@slank4ever.nl of bel op 0495-587225 voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Openingstijden

  • Dinsdag 09.00-17.00
  • Woensdag 09.00-12.00
  • Donderdag 09.00-17.00
  • Buiten openingstijden in overleg op afspraak.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie