Skip to content

102e Intocht Sint Nicolaas in Weert

Redactie
3 november 2016 | 18:00

Advertentie

sinterklaas-weertSint Nicolaas komt ook dit jaar weer naar Weert. Na zijn intocht in Maassluis stoomt hij direct door naar Weert! Op zondag 13 november komt de Goedheiligman met zijn pieten voor de 102e keer in Weert aan.

Via de Zuid Willemsvaart vaart de Sint naar Weert en meert af met zijn schip de ‘Spanje’ om 14.00 uur aan de Werthaboulevard. Hier ontvangt het bestuur van Stichting Sint Nicolaas Weert de Sint. Na deze ontvangst beginnen de Sint en zijn pieten aan een intocht door de binnenstad. De route is als volgt: Werthaboulevard, Kasteelsingel, Oelemarkt, Hoogstraat en eindigt op de Markt.

Burgemeester Heijmans wacht de Sint op voor het “Huis van Nicolaas” aan de Markt. Na alle liedjes en dansjes zal Sinterklaas samen met Burgemeester Heijmans officieel “Het Huis” openen.  Na een dagje rust zal Sint Nicolaas de kinderen daar ontvangen vanaf 15 november (Bij slecht weer zal, voor de ontvangst door de burgemeester, worden uitgeweken naar het Stadhuis.)

Wil je thuis, op het werk of in je vereniging een bezoek van de Sint, neem dan contact op met mevr. Paula Goumans 0610192775 of mail naar planning@sintnicolaasweert.nl. Of kijk op www.sintnicolaasweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie