Skip to content

Op en top Nederlands: de parels uit de popmuziek

Redactie
3 november 2016 | 16:30

Advertentie

op-en-top-nederlandsHet Dorp’ van Wim Sonneveld. ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene. Of ‘Bestel Mar’ van Rowwen Heze. Het zijn enkele pareltjes uit de Nederlandstalige popmuziek. Nummers die iedereen meezingt, die ontroeren of mooie herinneringen oproepen. Fanfare Concordia Leveroy brengt op vrijdag 25 en zaterdag 26 november deze nummers tot leven met ‘Op en top Nederlands’. Hét avondje uit waar je bij wil zijn.

De 20 mooiste muzikale verhalen

Fanfare Concordia selecteerde 20 nummers, variërend van Claudia de Breij tot aan Joost Nuissl. Heerlijke muziek, maar achter al die nummers schuilen ook héle mooie verhalen. En juist deze verhalen brengen de muziek tot leven. Tijdens ‘Op en top Nederlands’ worden leuke anekdotes, weetjes en achtergrondverhalen afgewisseld met de muziek. Het geeft de avond een extra dimensie.

Maatschappelijk Verantwoord Muziek Maken
Op zaterdagmiddag is er een extra, gratis, concert voor cliënten van Stichting PSW. Maatschappelijk Verantwoord Muziek maken noemt fanfare Concordia dit. Muziek kan namelijk verbinden en dat is precies wat we met Op en top Nederlands willen. Tijdens het concert geven we een mini-workshop. Alle cliënten krijgen een instrumentje waardoor ze niet alleen mee zingen en mee dansen, maar ook mee dóén. Dat wordt een feestje!

Alles erop en eraan
Het worden twee avonden met ‘alles erop en eraan’. Licht, geluid, maar ook combo en zangers en zangeressen – waaronder leden van de fanfare zelf én Rob Reyners – maken het plaatje compleet. Zaal Pestoeërskoel wordt omgetoverd tot mini poptempel en met een wijntje in de ene en een hapje in de andere hand kán het niet anders dan een heerlijke avond worden!

Daar wil ik bij zijn!
Natuurlijk wil je daar bij zijn! Bestel je kaarten online via www.fanfareconcordialeveroy.nl. In de voorverkoop €12,50 en aan de kassa €15,-. De avonden beginnen om 20.30 uur. Waar? Zaal Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 in Leveroy.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie