Skip to content

Het kwartje valt!

Redactie
10 november 2016 | 16:00

Advertentie

Herken jij dit: Je loopt met een vraag rond en weet niet wat het juiste antwoord is. Er zitten meestal meerdere kanten aan de vraag. Financieel, economisch, rationeel, emotioneel, familiair, zakelijk en zo zijn er nog meer kanten te noemen. Vanuit verschillende standpunten krijg je een ander antwoord. Wat is dan het juiste antwoord? Ga ik links, ga ik rechts, meer personeel, nieuwe markten of de huidige handel nog beter neerzetten.

Als ondernemer of individu moet je steeds opnieuw beslissingen nemen. Soms is dat lastig en loop je weer tegen zo’n vraag aan. Welke business past mij op dit moment. Welke richting moet ik kiezen. Bijvoorbeeld: “Waarom zijn mensen enthousiast over mijn bedrijf, maar komen we niet tot zaken doen.

Wij hebben binnen een uur helder wat het antwoord is. Waar zit de ruimte, wat zijn de nuchtere feiten, waar wordt je blij van.

Het antwoord op bovengenoemde vraag die een bedrijf stelde, luidde als volgt: Bepaal je strategie vooraf. Maak je stappenplan en heb duidelijk wat je beoogd doel is. Pak de bal en scoor zelf. Zet een kleine knikker in om een grote te winnen. Het maakt niet uit als je een keer het doel mist, niet geschoten is altijd mis. Zet meer je vrouwelijke charmes in.

 

Vragen????

Door ons de vraag voor te leggen, wordt deze uitgediept tot de kern van het probleem en wordt meteen helder in welke richting de oplossing zit. Het kwartje valt.

Wie zit er nu niet met een vraag? Waarom zou je daar nog nachten van wakker liggen, slechte zin van hebben, hoofdpijn van krijgen, oververmoeid van raken, irritatie door al dit geworstel.

Wij zijn de specialist. Kom maar op met je vragen!

Het is verrassend hoe dit kan veranderen.

Kernwijze is een samenwerking van twee Rebalancers, Nell Ketelaars (www.rebalancingnederweert.nl) en Annemiek Heijnen (www.praktijkleefruimte.nl). Daarnaast hebben we beiden veel ervaring in het werkveld. Als Rebalancers bundelen we onze krachten en inzichten om vernieuwend de sfeer binnen het bedrijf of de organisatie om te vormen, zodat het werkklimaat verbetert. Ben je nieuwsgierig hoe je werkplezier en vitaliteit op de werkvloer kunt verhogen? Wil je meer inzicht in hoe te handelen en te veranderen? KernWijZe biedt verrassend snelle analyses, draagt concrete oplossingen aan, waardoor veranderingen meteen zichtbaar worden. In dit traject krijgt het persoonlijke aspect van de werkgever als ook van de werknemer alle aandacht.

Meer informatie vind je op www.kernwijze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie