Skip to content

Ereleden bij CV De Bengels

Redactie
12 november 2016 | 22:16

Advertentie

ere-leden-cv-de-bengels-nederweert-15Een bijzondere openingsavond van het Vastelaovundj-sezoen 2016-2017 voor CV De Bengels. Op deze avond werden Lei vd Heurik en postuum de heer Wim Reemers erelid gemaakt.

Lei vd Heurik

Lei was mede oprichter van de vereniging, 25 jaar voorzitter geweest en de bedenker van de naam “De Bengels”.  Hij was lid van het prinsencomité, zomerfeestencomité en het fietstochtcomité. Initiatiefnemer van de vrije markt op de zomerfeesten en is nu een van de drijvende krachten in het comité Kofferbakverkoop. Hij was de contactpersoon tussen de “Wilma” en de Bengels. Dat pakte vaak goed uit voor de Bengels. Samen met Toos, zijn vrouw en steun en toeverlaat, heeft hij 11 reisjes naar Duitsland georganiseerd. Reisjes waar de leden van de Bengels nu nog met veel genoegen op terugkijken. Hij is de beheerder van onze opslag, welke hij samen met Toos inventariseert en perfect bijhoudt. Lei is 27 jaar lang vorst geweest van CV De Bengels en draagt de titel Grootvorst! Naast deze titel is hij ook nog presentator/animator/zanger en entertainer en met name de Duitse schlager artiesten hebben zijn voorkeur.

Wim Reemers

Wim was op de oprichtingsvergadering 11-10-1973 en werd vanaf 1973 raadslid. Hij was lid van het wagenbouwcomité en zomerfeestencomité. Hij werd in 1983 coördinator van de zomerfeesten. Wim werd in het seizoen 1989-1990 samen met zijn vrouw Mariet gekozen tot prinsenpaar van CV De Bengels. Hij was een gewaardeerd lid en een harde werker binnen de vereniging en verrichtte hand- en spandiensten daar waar nodig was. Helaas hebben wij te vroeg afscheid van hem moeten nemen, Wim overleed op 27 april 1999. Zijn vrouw Mariet is altijd lid van de vereniging gebleven en heeft de vereniging ondersteund daar waar nodig was.

Lei en Wim,
Namens alle Bengels en Bengelinnekes, chapeau en ‘nne dikke merci!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie