Skip to content

Miriam en Johan Winters stoppen met Bloemisterij

Redactie
14 november 2016 | 14:47

Advertentie

bloemist-johan-winters-nederweert-3‘Stilstaan en toch vooruit gaan… ‘ Een dubbele tekst en zo ook het gevoel van Miriam en Johan Winters van Bloemist Johan Winters in Nederweert. “Van de ene kant gelukkig omdat we na 32 jaar de mogelijkheid kregen om te stoppenVan de andere kant het gevoel van: Wat gaat er met ons hardwerkend personeel gebeuren en zeker niet onbelangrijk, hoe pakken al onze klanten dit op“, vertelt Miriam.

Miriam en Johan Winters gaan per 1 februari 2017 stoppen met hun winkel aan de Sint Rochusstraat. Ruim 32 jaar 6 tot 7 dagen per week eisten vorig jaar hun tol in de vorm van gezondheidsproblemen. Ze dachten na over hun toekomst en enkele weken geleden diende zich een jong ondernemersechtpaar aan voor overname van het pand. Miriam en Johan zijn dan ook blij te kunnen melden dat Rijwielservice Rob Schreurs in hun ogen de perfecte ondernemer is om het mooie pand aan de Sint Rochusstraat verder te doen opbloeien.

Al onze klanten bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Onze medewerkers Leonie en Ilona bedankt voor de prettige samenwerking en Rob en Marly heel veel succes voor de toekomst,” vervolgt Johan en Miriam sluit zich hier graag bij aan.

Uitverkoop

Vanaf dinsdag start de uitverkoop met 30% korting, uitgezonderd bloemen/planten en Fidrioglaswerk.

Advertentie

4 Reacties

  1. Jammer voor Nederweert dat een vertrouwd gezicht verdwijnt, maar gelukkig wordt de ruimte gevuld met weer jonge enthousiaste ondernemers. Heel veel geluk voor jullie toekomst Miriam en Johan, Veel succes met jullie uitdaging Rob en Marly !

  2. Wat jammer, dat zo’n goede bloemist verdwijnt!

  3. Miriam en Johan heel veel geluk met jullie nieuwe toekomst.
    En veel succes voor Rob en Marly

  4. Krijgen we eindelijk een fietsenmaker die wel verstand van fietsen heeft en geen € 35,- vraagt om een zadel op de fiets te zetten


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie