Skip to content

Help Stichting Peramiho de hoofdprijs van € 10.000 naar Weert te halen

Glendi
16 november 2016 | 11:26

Advertentie

nieuwe-bedden-voor-st-anna-ziekenhuis-tanzaniaStichting Peramiho is een van de kanshebbers om de landelijke verkiezing ‘Gouden Gans 2016’ van stichting Wilde Ganzen te winnen. De winnaar met de meeste stemmen ontvangt €10.000 om te besteden aan zijn of haar project. Stichting Peramiho heeft daarom de stem van de inwoners van Weert en omstreken hard nodig. Voorzitter Monique Derrez: “Ik weet dat de inwoners van Weert onze stichting een warm toedragen en we hopen dan ook op hun stem.”

Hoe kun je stemmen
Ga naar de website www.goudengans.nl en breng daar jouw stem uit. Alle stemmers maken ook kans op een mooie prijs.

Projecten Stichting Peramiho

Stichting Peramiho werkt samen met heel veel donateurs uit Weert en omgeving aan projecten onder ander op het gebied van gezondheidszorg. Dit voor ruim 25.000 mensen in Zuid-Tanzania. Secretaris Monique Caris en penningmeester Leon van Enckevort: “Als we de 10.000 euro winnen dan zetten we dit in voor de verdere ontwikkeling van het St. Anna’s Health Centre. Denk hierbij aan de aanschaf van apparatuur voor het nog beter behandelen van patiënten. Daarnaast kunnen we dit geweldige bedrag inzetten voor het bekostigen van verdere opleidingen van het personeel. Ook kunnen we hiermee het aantal uit te voeren operaties uitbreiden en trainingsmissies vanuit Nederland bekostigen.”

Wie doen er mee aan de verkiezing

Deelnemers aan de verkiezing zijn kleine Nederlandse stichtingen die samen met hun partners in ontwikkelingslanden – gesteund door Wilde Ganzen – werken aan armoedebestrijding. Wilde Ganzen ondersteunt de particuliere initiatieven met kennis, netwerk en met een financiële bijdrage. Het doel van deze verkiezing is om de mooie resultaten die ze samen bereiken met méér mensen te delen. Begin januari maakt de vakjury bekend welke vijf projecten naar de finale gaan. Eind februari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stichting Peramiho
Stichting Peramiho is sinds 2009 actief in en rondom in Zuid-Tanzania. Ooit begonnen in en rondom het kleine dorpje Peramiho maar inmiddels is de stichting op meerdere plaatsen actief. De stichting zet zich in voor projecten op het gebied van onderwijs, schoon en veilig drinkwater en gezondheidszorg. Daarnaast ondersteunt de stichting twee weeshuizen en twee lepradorpen.

Meer informatie
Meer informatie over Stichting Peramiho: www.moniquehelpt.nl

Op de foto zie je de nieuwe ziekenhuisbedden in het St. Anna’s Health Centre Uwemba die door Stichting Peramiho mogelijk zijn gemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie