Skip to content

Internationaal Kerstconcert

Redactie
16 november 2016 | 14:00

Advertentie

mannenkoor Weert kerstconcertHet 50-jarig jubileumjaar 2016 van het Weerter Mannenkoor met diverse concerten en een buitenlandse reis naar Spanje is bijna voorbij. Als klap op de vuurpijl is er op zaterdag 10 december 2016 een gevarieerd en sfeervol Internationaal Kerstconcert in het monumentale Fatima Huis, Coenraad Abelstraat 31a in Weert. Aanvang 19.30 uur. Het bezoek van dit fantastische gebouw met de vele mozaïeken en gebrandschilderde ramen is al een lust voor het oog.

Vanuit Noord Wales komt een uniek projectkoor Cor Meibion Ann, wat is samengesteld uit de twee beste mannenkoren uit die regio en die enkele concerten in Nederland zal geven. Dit koor staat onder muzikale leiding van dirigente Ann Atkinson. Als zangeres heeft zij in heel Europa, Amerika, Azië en Australië opgetreden, waaronder in het Opera House in Sydney.

Uit België komt het kinderkoor De Piccolo’s uit Neerpelt, die vele binnenlandse en buitenlandse prijzen hebben gewonnen. Zij zijn toonaangevend in hun genre en weten de gevoelige snaar van de luisteraars te raken en dit vooral rondom Kerstmis. De bevlogen dirigent Philipp Baeken weet de kinderen altijd de prachtigste melodieën aan te leren.

Het Weerter Mannenkoor, onder leiding van dirigent Tim Schulteis, zal een sprankelend en gevarieerd programma brengen met splinternieuwe nieuwe kerstnummers en met herkenbare bestaande kerstnummers in een nieuw jasje. De muzikale intermezzo’s gedurende het doorlopende programma zal in kerstsferen worden verzorgd door het licht klassieke kamerorkest Amicitia – ensemble uit Hamont-Achel.  Al met al een zeer aantrekkelijk jubileumprogramma. Na afloop is er een Meet en Greet om met de zangers kennis te maken onder het genot van een drankje.

Kaartverkoop: € 10,- via de leden Weerter Mannenkoor of via secretaris@weertermannenkoor.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie