Skip to content

Lichtjesavond in Weert

Redactie
16 november 2016 | 9:00

Advertentie

lichtjes-crematorium-weerterlandDe decembermaand: een maand vol feestdagen. Feestdagen die gevierd worden met familie en vrienden. Daarom kan het gemis van een dierbare juist rond deze dagen nog sterker zijn.

Met deze gedachte nodigt het Crematorium Weerterland je uit om deel te nemen aan de lichtjesavond. Een samenzijn waarin door middel van verhalen, gedichten en muziek uitgebreid wordt stilgestaan bij het overlijden, het gemis dat daarmee gepaard gaat en het verdriet dat er mag zijn.

De lichtjesavond vindt plaats op maandagavond 12 december 2016 in de aula van Crematorium Weerterland, Ringselvenweg 2 te Weert. De deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur en de avond zal om 19.00 uur beginnen. Na de ceremonie in de aula is er aansluitend in de Coffee-Lounge een kort samenzijn met koffie en thee, waarbij herinneringen kunnen worden opgehaald.

Je kunt zich tot 5 december aanmelden per e-mail (informatie@crematoriumweerterland.nl) of telefonisch (0495 54 52 08). Vermeld daarbij uw naam, met hoeveel personen je aanwezig zult zijn, de naam van de overledene(n), je telefoonnummer en e-mailadres. Deelname is gratis.

De Lichtjesavond is een samenwerking tussen Van Deursen Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging van Gansewinkel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie