Skip to content

Binnenlopen zonder afspraak bij een bank in uw buurt

Redactie
2 december 2016 | 18:10

Advertentie

regiobank-nederweert-decemberSteeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de buurt binnenlopen. Zonder afspraak. Loop daarom eens binnen bij Leën Assurantiën, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Voor een korte vraag, een persoonlijk advies, of hulp bij uw bankzaken. Ze nemen alle tijd voor je.

Leën Assurantiën heeft nu een mooie actie: € 50 spaargeld cadeau als u een Plus Betalen rekening opent bij RegioBank.* Vind je overstappen spannend? Niet nodig. Leën Assurantiën helpt je hier graag bij.

De bank bij u in de buurt
Bij RegioBank ben je altijd welkom. Voor een persoonlijk advies of gewoon omdat je een vraag hebt. En dat is wat klanten waarderen. Een bank in de buurt. Met een Adviseur die je kent en je taal spreekt. RegioBank is niet voor niets uitgeroepen tot de meest klantgerichte bank van Nederland.**

Een complete betaalrekening 
Bij de Regiobank betaalrekening krijg je alles wat je nodig heeft om je bankzaken te regelen zoals jij dat wilt. Met de mobiele app heb je RegioBank in je binnenzak, kun je overal je saldo checken en meteen geld overmaken. Maak je liever gebruik van overschrijvingsformulieren en papieren afschriften, dan kan dat natuurlijk ook. Wat je ook kiest, je zit sowieso goed bij RegioBank.

* Deze actie loopt van 1 oktober 2016 tot en met 31 januari 2017. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening. Stap over en laat je inkomen storten. Lees de voorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden.

**RegioBank is de winnaar van de CCDNA Award 2016 in de categorie banken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie