Skip to content

Nederweert kiest KERNgezond

Redactie
5 december 2016 | 16:00

Advertentie

ondertekening-kerngezondVorige week ondertekenden wethouder Geraats en Maurice Graef van de Sport Company een overeenkomst voor het programma KERNgezond. De gemeente wil de komende drie schooljaren (inclusief het huidige schooljaar) een garantiesubsidie aan Sport Company verstrekken, zodat het programma volledig uitgevoerd kan worden in de (combinatie)groepen 6 van alle basisscholen in Nederweert. Het gaat om een bedrag van maximaal € 3.000,- per jaar.

Maurice Graef, oud-profvoetballer en mede-initiatiefnemer van KERNgezond, is enthousiast als hij spreekt over het programma KERNgezond en hij is blij dat de gemeente Nederweert het programma steunt.

Gezonde leefstijl
KERNgezond helpt kinderen om voor een gezonde leefstijl te kiezen. Het programma focust zich op gezond eten en drinken, lekker bewegen, en goed met elkaar omgaan. Daarbij wordt nadrukkelijk de samenwerking met maatschappelijke partners en het bedrijfsleven gezocht”, aldus de oud-topsporter.

Verbonden
KERNgezond zorgt door die verbindingen voor draagvlak om structureel met een gezonde leefstijl bezig te zijn”, vult wethouder Geraats aan. “We trekken hier samen in op.” De wethouder doelt daarmee op de overheid, onderwijsinstellingen, sportverenigingen, ondernemers en de sociale omgeving van het kind. “Ze worden allemaal verbonden met maar één doel: KERNgezond Nederweert.

KERNgezond TV op Nederweert24
KERNgezond TV is een programma waarin Maurice Graef verschillende facetten van gezondheid, jeugd en beweging bij elkaar laat komen. Hij doet dit niet alleen maar neemt elke week een nieuwe gast mee. Nederweert24 draagt ook een steentje bij en publiceert elke donderdag de aflevering van KERNgezond TV op Nederweert24.

ondertekening-kerngezond-nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie