Skip to content

Oakley Radar Pace-zonnebril werkt met iPhone-app

Redactie
5 december 2016 | 14:30

Advertentie

hans-brinkamsn-oakley-1Oakley heeft een nieuwe zonnebril uitgebracht en deze keer kun je er meer mee doen dan je ogen beschermen tegen de zon. Oakley’s Radar Pace is een slimme zonnebril, gemaakt in samenwerking met Intel. Hij is afgelopen maand in de verkoop gegaan en nog maar op weinig plekken in Nederland te koop. Eén van die plekken is Jan Brinkmans Opticien – Optometrist in Nederweert, de dealer van Oakley in de regio.

oakley-radar-pace-zonnebrilDe Oakley Radar Pace is een sportbril met een real time spraak functie. Door middel van de oortjes wordt je gecoacht aan de hand van een trainingsprogramma tijdens het fietsen of hardlopen. Externe sensoren zoals een hartslagmeter, powermeter of een cadans/snelheidssensor zijn te koppelen via Bluetooth of ANT+.

Vraag de bril naar je huidige cadans, wattage, snelheid of afstand en deze zal gelijk antwoorden. Natuurlijk kun je ook gewoon gebruik maken van de muziek functie waarbij je de Radar koppelt aan je Android of iOS telefoon. Via een LED-lampje wordt de huidige batterij status weergegeven. Kortom deze mentor helpt je naar een volgend niveau in je prestaties!

De Oakley Radar Pace-zonnebril kost 439 euro en is verkrijgbaar bij Jan Brinkmans Opticien – Optometrist in Nederweert of in de Zonnebrillenshop online. Vraag Hans voor een uitgebreide demonstratie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie