Skip to content

Succesvol weekend voor de Fortutas teams

5 december 2016 | 11:00

vc-fortutas-mixb1-24-sept-16-003Dit weekend werd door alle teams van VC Fortutas uit Nederweert gewonen in de competitie en werden de Meisjes B1 kampioen in de hoofdklasse. Een succesvol weekend dus.

Dames 1 speelde in Ell en won overduidelijk met 0-4 en blijft zo ongeslagen op de eerste plaats in hun poule staan. Dames 2 won ook ruim in de thuiswedstrijd tegen Ledub en staat inmiddels op een gedeelde 2e plaats waarbij ook nog promotie te bereiken is. Meisjes B1 won ook al heel duidelijk met 0-4 in Urmond van ADC en door het setverlies van concurrent Olympia bleek later op de dag dat de Fortutas meiden kampioen in de hoofdklasse zijn geworden en promoveren naar de topklasse. Een unieke prestatie bij VC Fortutas. Meisjes C1 voegde zich bij de vorige drie teams door ook heel duidelijk in Weert te winnen met 0-4 van VC Weert. Volgende week zaterdag 10 december hebben ze in de thuiswedstrijd tegen Ledub om 18.00 uur aan 2 setwinst genoeg om kampioen te worden.

Het Mix B1 team (foto) speelde een sterke wedstrijd in Meterik en won met 1-3 van VC Meterik/HVC. Zij kunnen met twee overwinningen in de komende wedstrijden wellicht de 3e plaats nog bereiken. De Jongens A speelden afgelopen donderdag al hun wedstrijd tegen koploper Ludentes en wisten deze wedstrijd te winnen met 3-2. Heel knap gedaan. Na drie keer een vijfsetter verloren te hebben was er nu de winst, en ook nog eens tegen de koploper. De 3e plaats is zeker haalbaar voor de jongens.

Bij de Recreanten teams heeft Heren 3 de thuiswedstrijd tegen SVM met 3-1 gewonnen. Heren 1 verloor beide wedstrijden in de afgelopen week met 4-0 en Dames 1 speelde gelijk in Kinrooi tegen Vekivoc.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie