Skip to content

PostNL past netwerk brievenbussen in gemeente Nederweert aan

Redactie
7 december 2016 | 16:33

Advertentie

brievenbusPostNL past de komende tijd in gemeente Nederweert het netwerk van brievenbussen aan. De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen of verplaatsen we naar plaatsen waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.

Voor iedereen bereikbaar
Voor de gemeente Nederweert betekend dit dat er 2 brievenbussen verdwijnen, 2 worden verplaatst en de rest (10 stuks) blijven staan waar ze staan. Vanaf 9 januari 2017 voeren we de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen in Limburg door. In de gemeente Nederweert blijven 10 brievenbussen, verdwijnen 2 brievenbussen en 2 brievenbussen komen er nieuw bij. De aanpassingen zijn 10 maart 2017 gerealiseerd.

Meer informatie
Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen.

Informatie is ook te vinden op postnl.nl/brievenbus. De locatiewijzer hieronder helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus.

brievenbussen-postnl-nederweert

Advertentie

7 Reacties

  1. Logisch zou zijn geweest als een brievenbus op het horecaplein zou komen te staan aangezien veel winkelend publiek rondloopt.

  2. Het is ook wel handig als je even de auto voor de brievenbus kunt zetten als je de post weg brengt. Bijvoorbeeld in de Schoolstraat moet je midden op een driesprong stil staan om de post even in de bus te doen. Snap niet dat ze daar niet even een stopvak voor de brievenbus maken, kan makkelijk daar.

    • Ff met boodschappen doen bij de Lambertushof in de brievenbus doen. Lijkt me handiger dan belastinggeld verspillen aan stopplaatsen bij brievenbussen. Wil je toch met de auto naar de brievenbus, rijdt dan gewoon ff door naar Budschop. Plaats zat op het Rochusplein.

    • Hoef geen boodschappen te doen. Heb een eigen bedrijf en breng elke dag de post weg. Zoals velen onder ons.

    • Heb ook een eigen bedrijf en doe alles per mail. Goed voor het milieu, geen auto starten en geen papier bedrukken.

    • Doe ik ook zoveel mogelijk Doospelnaar. Zeker goed!
      Helaas kan dat niet met alle juridische stukken, die vereisen soms originele handtekeningen en stempels. En er zijn vaak bijlagen als originele bankafschriften e.d. bijgevoegd.

    • Ho Marga,

      En die originele juridische stukken die jij gewoon in de brievenbus!?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie