Skip to content

Loïs Pagie pakt zilver, mooi afscheid!

Redactie
10 december 2016 | 20:26

Advertentie

lois-pagieZaterdag heeft Loïs Pagie haar (voorlopig) laatste wedstrijd met een zilveren plak afgerond tijdens het NK teams -18 in de Topsporthal IISPA in Almelo. Loïs wist twee wedstrijden overtuigend te winnen en behaald hiermee de finale. Ze verloor deze en won daarmee zilver, waar ze heel blij mee is.

Gaan voor Goud judoka Loïs Pagie heeft onlangs besloten om voorlopig te stoppen met judo op het hoogste niveau. Op het weblog schreef ze toen: “Het spookt al sinds de zomervakantie door mijn hoofd. Word ik nog wel gelukkig van judo?“ Ze is na lang toch doorbijten en doortrainen tot de conclusie gekomen dat andere dingen in het leven haar gelukkiger maken dan sporten op hoog niveau. Het leven als topsporter vraagt een enorme focus en commitment en het betekent heel veel leuke dingen laten.

Tijdens het GaanvoorGoud evenement bij Theater de Huiskamer in Weert vloeide haar tranen toen het bestuur en aanwezige sponsors en sporters afscheid van haar namen. Loïs sluit met een goed gevoel deze fase van haar leven af en kijkt zeer tevreden terug op vandaag en haar topsport carriere.

Tijdens het GVG evenement eind november werden alle sporters die gesteund worden door Gaan voor Goud op fantastisch wijze geïnterviewd door Leo Hermans. Dit gaf een prachtig beeld van het afgelopen jaar, maar ook van de ambities voor 2017.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie