Skip to content

Kerststal met bewegende beelden in aanbouw

Redactie
20 december 2016 | 8:00

Advertentie

Een aantal vrijwilligers van de St. Lambertusparochie Nederweert is begonnen met de opbouw van de Kerststal. Dat verloopt allemaal snel en zorgvuldig. De meeste bouwers hebben deze stal al vele jaren achter elkaar opgebouwd en weten precies waar wat hoort.

Zo is er een ploeg die de banken verwijderd waar de Kerststal moet komen te staan en gaan vervolgens verder met de bouw van het podium. Er is  een ploeg die precies weet hoe het geheel elektrisch moet worden aangesloten, zodat de beelden ook met de Kerstdagen kunnen bewegen. Weer een andere groep sleept de kerstbomen aan en plaatsen die enz…

Het verloopt allemaal als gesmeerd en in een goede verstandhouding. Al met al zal er de komende Kerstdagen er weer een mooie Kerststal staan die veel bewondering krijgt van de parochianen, maar ook bezocht wordt door velen van buiten onze parochie.

Voor dat bezoek aan de Kerststal kan men hier terecht vanaf 25 december tot ruim een halfuur na elke H. Mis en vervolgens van 14.00 uur tot 16.30 uur tot en met 31 december. Voor meer gegevens betreffende diensten in de kerk kijk op de website www.kerknederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie