Skip to content

Kerstboom gejat in Nederweert

Redactie
28 december 2016 | 11:18

Advertentie

Blijkbaar vonden bepaalde personen het ‘leuk’ om onze kerstboom met verlichting mee te nemen,” zo laat Vivi Salmans van Bath & Living uit Nederweert weten.

Vanochtend kwam ze erachter dat een onverlaat een van de twee kerstbomen die voor de winkel stond, inclusief verlichting, mee had genomen tijdens de kerstdagen. Vivi roept op de boom vandaag nog, met werkende verlichting, terug te brengen anders wordt er aangifte gedaan ondersteund met beveiligingsbeelden.

Alle ondernemers in Nederweert doen hun best om het centrum gezellig te maken tijdens de feestdagen. Erg jammer dat niet iedereen dit kan waarderen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Bedankt Mr. X dat je zo sportief was om gewoon onze winkel binnen te lopen, je excuses aan te bieden en ons een prachtige nieuwe boom te bezorgen 🙂 Met 2e bijpassende set verlichting voor volgend jaar en een bos bloemen… Superfijn!

    En dankzij een aantal oplettende Nederweertenaar hebben we uiteindelijk zelfs de oude boom nog teruggevonden… Tnx! En allemaal alvast een heel fijne jaarwisseling gewenst!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie