Skip to content

Medicura B.V. verstevigt haar positie met overname Care for Comfort

Redactie
30 december 2016 | 10:52

Advertentie

Medicura B.V. uit Nederweert heeft het bedrijf Care for Comfort overgenomen. “De overname van Care for Comfort uit Schinnen past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klanten nog beter bedienen en ons marktaandeel uitbouwen.”, aldus Dick van Aggel, directeur van Medicura. Zowel Care for Comfort als Medicura zijn gespecialiseerd in de uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen.

Wij verwachten met deze overname onze dienstverlening nog verder te optimaliseren”. Care for Comfort is sterk vertegenwoordigd in Zuid Limburg. Alle medewerkers van Care for Comfort krijgen een dienstverband bij Medicura B.V.  Deze  schaalvergroting past uitstekend binnen de ontwikkeling van de contracten met de zorgverzekeraars, die  alleen nog met landelijk georiënteerde  partijen willen werken. Medicura mag  vanaf 1 januari 2017 de uitleen van hulpmiddelen voor alle zorgverzekeraars in Nederland verzorgen. Deze overname brengt daardoor ook nieuwe groeikansen met zich mee.

Over Medicura
Medicura is een toonaangevende specialist van medische hulpmiddelen en zorg gerelateerde diensten. Medicura draagt met hun hulpmiddelen bij aan de verbetering en het waarborgen van een comfortabel, zelfstandig en veilig leven van hun klanten. Medicura levert uitleenhulpmiddelen in heel Nederland zoals hoog-laag bedden, antidecubitus matrassen, rolstoelen, douche- en toiletstoelen. Medicura werkt vanuit de hoofdvestiging in Nederweert en heeft meerdere vestigingen en Zorgwinkels in het land.

Medicura neemt  maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zeer serieus. Dit passen wij toe in onze bedrijfsvoering, waarin wij rekening houden met mensen, milieu en rendabiliteit. Medicura draagt graag bij aan verdere innovaties in de zorg. Samen met andere organisaties ontwikkeld Medicura nieuwe hulpmiddelen en ondersteunende diensten in de zorgmarkt dit met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren en het zelfstandig functioneren van eindgebruikers te bevorderen.

 

Medicura en Care for Comfort hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien beide de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie