Skip to content

Twee autobranden in Weert (Foto’s + Video)

Redactie
31 december 2016 | 2:17

Advertentie

De brandweer van Weert was nog bezig met het blussen van de autobrand in Kelpen-Oler toen er nog twee meldingen van autobranden binnen kwamen. De eerste melding kwam van de Jasmijnstraat en de tweede melding kwam van een straat verderop, de Leliestraat, beide in de wijk Boshoven in Weert. De brandweer van Weert en Nederweert werden opgeroepen om de branden te blussen.

Op de Jasmijnstraat stond een auto in lichterlaaie die stond geparkeerd op een parkeerhaven. Omdat het al de tweede autobrand was werd in overleg met de politie besloten de brand met een blusdeken te blussen.

De brand in de Leliestraat betrof een bestelbus en een naastgelegen schuurtje. De schutting en overkapping vatte vlam maar door snel optreden van de brandweer werd voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. “Mijn bus zit vol gereedschap en is vanmorgen terug gekomen van de garage vanwege een kleine reparatie”, aldus de eigenaar.

Twee autobranden zo vlak na elkaar zorgt bij de politie natuurlijk voor de nodige argwaan. Het gebied is volledig afgezet voor sporenonderzoek. Zowel bij de brand in Kelpen-Oler als de twee branden in Weert gaat men uit van brandstichting.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie