Skip to content

Prachtige klassieker voor maar 2 euro bij Bruna Nederweert

Redactie
10 februari 2017 | 16:43

Advertentie

Stel je eens voor dat kinderen zouden opgroeien tussen de mooiste jeugdboeken ooit. Boeken die iedereen in de kast zou willen hebben staan. Dat wens je toch ieder kind toe! De boekverkopers van Nederland hebben de handen ineen geslagen om dit te realiseren. Zij hebben besloten ieder jaar een van die prachtige boeken ter beschikking te stellen voor maar 2 euro. Dit jaar ‘Achtste groepers huilen niet’, de bestseller van Jacques Vriens.

Prachtige klassieker voor maar 2 euro
Bruna Nederweert

En dan niet zomaar een goedkope pocket, maar een prachtige paperbackuitgave op romandruk met full colour omslag. Boeken om te hebben, om te koesteren. Het beroemde boek ‘Achtste groepers huilen niet’ van Jacques Vriens, bekroond met de prijs van de Nederlandse kinderjury, is het tweede boek in de serie GEEF MIJ MAAR EEN BOEK! Het boek is in 2012 verfilmd, waarmee de Gouden Kalf Publieksprijs werd gewonnen.

Vorig jaar vonden meer dan een half miljoen exemplaren van deze klassieker hun weg naar jonge lezers, die nu het allereerste exemplaar van hun verzameling mooiste jeugdboeken allertijden op hun boekenplank hebben staan.

Plot
In de groep van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig is zij erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar als haar leerling Akkie ernstig ziek blijkt te zijn, kan ook juf Ina niets meer verzinnen. Heel groep acht leeft mee. Gelukkig kan Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nou gaat om het kamp, het schoolvoetbaltoernooi, of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen.

Later dit jaar volgt een nieuwe landelijke actie met Ik wil een prentenboek!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie