Skip to content

Bakkerij Broekmans bakt lekkerste nonnevot

Redactie
21 februari 2017 | 10:23

Advertentie

Bakkerij Broekmans bakt de lekkerste nonnevotten van Limburg. Dat is het oordeel van de keurmeesters Miel Duisings en Ron Ossenderijver. Zij keurden nonnevotten van 40 Limburgse bakkers die meededen aan de wedstrijd van de twee Limburgse kranten, Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad.

Vet, droog, taai, gerimpeld, donkerbruin, ingezakt en een oliegeurtje. Veel kan er misgaan bij het maken van nonnevotten maar volgens de jury waren de prachtig goudgele kleur, de stevigheid en de gelijkmatige vorm van de nonnevotten van Thijs Broekmans om blij van te worden. “Blij word je van deze nonnevot.” De jury is unaniem in zijn lof. “De bakker heeft laten zien dat hij het strikken maken in de vingers heeft. Zowel dubbel als enkel gestrikte nonnevotten. Kunstig en smaakvol.” Aroma en afbeet zijn zoals het hoort. “Hij smelt als het ware op de tong.

Bakkerij Broekmans heeft meerdere vestigingen waaronder die in de Brugstraat in Nederweert. Wil je dus “een nonnevot waar je blij van wordt” dan moet je bij bakkerij Broekmans zijn.

Bron: De Limburger

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie