Skip to content

Aangepaste dienstregeling Arriva tijdens carnaval

Glendi
23 februari 2017 | 10:00

Advertentie

Carnaval vieren in Limburg? Tijdens de carnavalsvakantie geldt een aangepaste dienstregeling. Van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart rijden de bussen in Limburg volgens de vakantiedienstregeling. Op maandag 27 februari rijden de bussen volgens de zondagdienstregeling en op dinsdag 28 maart volgens een zaterdagdienstregeling.

Aangepaste routes en omleidingen
In verband met carnavalsevenementen en optochten vervallen er haltes en rijden de bussen aangepaste routes. Reizigers moeten dus rekening houden met langere reistijden. Tijdens evenementen met grote drukte voert Arriva ingangscontroles uit. De vervoersdienst adviseert reizigers een geldig vervoerbewijs bij de hand te hebben voor een goede doorstroming. Een compleet overzicht van aangepaste routes en omleidingen staat op arriva.nl/carnaval.

Advertentie

2 Reacties

  1. Volgens mij heeft Arriva altijd een aangepaste dienstregeling, want ze zijn s’morgens ZELDEN OP tijd waardoor ik mijn trein in Weert meestal mis. Ben genoodzaakt om een half uur eerder te vertrekken zodat ik mijn trein wel ruimschoots haal.

    • Mijn ervaring is dat het meestal goed gaat, maar met de info van Hans die niet aangeeft welke lijn (370 of 74) en welke richting de trein op zou moeten gaan kan het zijn dat hij het anders ervaart. Ik weet dat er op lijn 370 naar Weert er meestal tussentijds wat vertraging is maar op het einde minimaal. Arriva gaat uit van treinen naar en van Eindhoven soms is dat de intercity naar Schagen en de intercity vanaf Schiphol dat is niet zo consequent maar zo te plannen kunnen ze ook de sprinter naar Weert meenemen die 5 min. eerder aankomt. Ik weet niet bij welke halte Hans in de bus stapt misschien als halte randweg-zuid klaar is in Nederweert dat dit een optie is dan is er een kwartierdienst naar Weert. Succes met Arriva want daar blijven we in Limburg tot 2032 aan vast zitten.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie