Skip to content

Geslaagde informatiebijeenkomst steunpunt Budschop

Redactie
23 februari 2017 | 17:00

Advertentie

dorpsraad budschopWoensdag 15 februari was er een informatiebijeenkomst in het teken stond van ‘steunpunten‘ en in het bijzonder het steunpunt Budschop. Tijdens deze avond werd de uitslag van de enquête m.b.t. het steunpunt en leefbaarheid in Budschop gepresenteerd. Een medewerker van de gemeente gaf uitleg over de aanleiding en het doel van de steunpunten en een vrijwilliger van het Ospels Steunpunt gaf concrete praktijkvoorbeelden. Tot slot gaf een medewerker van Vorkmeer uitleg over de werkwijze van het Steunpunt Budschop en de mogelijke rol van vrijwilligers. Op www.budschopactueel.nl staat de powerpointpresentatie van deze avond en kun je het aanmeldformulier voor vrijwilliger downloaden.

Om een vervolg te geven aan de informatieavond wordt een bijeenkomst gehouden op maandag 6 maart om 19.30 uur in het zaaltje van de kerk van Budschop. Hiervoor zijn alle mensen van Budschop uitgenodigd die op wat voor manier dan ook een bijdrage willen leveren als vrijwilliger (structureel, incidenteel en op allerlei gebieden). Op deze avond wordt ingegaan op de verdere invulling van het steunpunt Budschop en de inzet van vrijwilligers. Ze willen hierover graag samen van gedachten wisselen en in kaart brengen wie op welk gebied iets kan betekenen. Daarbij wordt uitgegaan van de wensen en mogelijkheden van de vrijwilligers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie