Skip to content

Naar de Ronde van Vlaanderen met Stichting Tour d’Oospel

Glendi
7 maart 2017 | 17:00

Advertentie

Op zondag 2 april organiseert Stichting Tour d’Oospel een busreis naar de Ronde van Vlaanderen en jij kunt daarbij zijn! De Ronde van Vlaanderen, oftewel ‘De Hoogmis’, is de allerheiligste ronde in de wielersport. Het is een van de mooiste, oudste en zwaarste wielerklassiekers ter wereld. Met kasseien, heuvels en vaak nog wind is het een enorm zware strijd voor de renners. De belangen zijn groot, dus de absolute wereldtop zal hier tot het gaatje moeten gaan om te winnen!

Hoe ziet in een notendop de planning eruit? We vertrekken vanuit de verschillende opstapplaatsen (Weert, Nederweert en Ospel) tussen 7.30 en 8.00 uur richting België. In de bus gaan we middels petje-op-petje-af zien wie de meeste kennis heeft van de “Hoogmis” en zullen we onze weg richting Antwerpen vervolgen. Hierna reizen we direct door naar Oudenaarde, de finishlocatie. In Oudenaarde krijgt iedereen de gelegenheid om deze dag naar eigen wens in te vullen: neem een pendelbusje van de organisatie naar de Kwaremont en Patersberg, wandel naar de Eikenberg of blijf in Oudenaarde om de doorkomsten en finish daar te beleven. Neem voor meer informatie een kijkje op www.derondevanvlaanderen.be

Om uiterlijk 20.45 zullen we weer terug zijn bij de laatste opstapplaats. De kosten voor deze busreis bedragen € 20. Dit bedrag is uiteraard exclusief kosten voor de eigen invulling van deze dag.

Wil je de ware Vlaamse koerssfeer beleven, schrijf je dan uiterlijk 26 maart in voor deze onvergetelijke dag door je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers te mailen naar info@tourdoospel.nl. Let op: Deze reis gaat alleen door bij voldoende deelname (nagenoeg volle bus).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie