Skip to content

Spinningmarathon Team GeertjePeertje

Glendi
7 maart 2017 | 14:00

Advertentie

Op zaterdag 18 maart is het zover! Dan organiseert Team GeertjePeertje van 10.00 tot 18.00 uur een spinningmarathon in Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 in Weert. Iedereen kan die middag meedoen, ook als je geen Joop Zoetemelk of Chris Froome bent. Voor slechts € 10 per uur kun je meefietsen. Dit kan in je eigen tempo: niets moet, alles mag. Je bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt.

Door mee te doen steun je team GeertjePeertje in de strijd tegen de sluipmoordenaar ALS. Trap jij op 18 maart met hen ALS de wereld uit? Meld je aan via GeertjePeertje2017@gmail.com of schrijf je in tijdens het evenement.

Feestavond
Aansluitend aan de marathon is er een feestavond in Zaal Don Bosco. Ook door het drinken van een glas bier steun je het team in hun strijd tegen ALS!

Loterij
Tijdens de gehele dag en avond is er de mogelijkheid tot het kopen van lootjes voor de grote loterij. De te winnen prijzen zijn o.a.:

  • Rondvlucht vanaf Budel Airport
  • Weekend tickets voor Bospop 2017
  • Een prachtige fiets
  • Enz.

Veiling
Naast de loterij is er ook een veiling van diverse unieke artikelen. Zo kun je bieden op een elektrische gitaar met handtekeningen van artiesten van Bospop 2015, een door Tom Dumoulin gesigneerd wielershirt, een voetbal met handtekeningen van Jong PSV enz.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie