Skip to content

Golfdag Crossmoor Charity Cup

Redactie
8 maart 2017 | 10:00

Advertentie

Op vrijdag 9 juni 2017 wordt op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden ten bate van een bijzonder Weerter project, te weten het Jeugdsportfonds Weert e.o.. Een  fonds dat het mogelijk maakt om  kinderen van zeer armlastige ouders aan het sporten te krijgen.

Dit jaar is het al weer de 4de  editie van de Crossmoor Charity Cup en de afgelopen  3 edities brachten erg veel geld op; in 2014 ruim  € 40.000,00 voor het Toon Hermans Huis Weert, in 2015 een bedrag van ruim € 45.000,00 voor de Voedselbank Weert en in 2016 € 56.000,00 voor het Franciscus Hospice Weert. Ieder jaar weer is dit alleen maar mogelijk  dankzij zeer veel golfers op die dag, dankzij de deelnemers aan de after golf party en dankzij een zeer groot aantal sponsoren uit de wijde omgeving van Weert!

Uitgangspunt voor  Crossmoor Sport B.V. als eigenaar van de gelijknamige golfbaan in het Laurabos gebied, is om ieder jaar een bijdrage te leveren aan bijzondere projecten in Weert e.o., om mensen en organisaties te helpen bij hun goede werk. Werk en activiteiten, die nu door opdrogen van subsidies en het wegvallen van sponsorbijdragen, steeds lastiger uitvoerbaar worden.

De Crossmoor Charity Cup 2017 staat geheel in het teken van het Jeugdsportfonds, in dit geval voor Weert e.o.. Zij maken het mogelijk om kinderen van armlastige ouders toch lid te laten worden van een sportvereniging en dat ze een basis outfit krijgen om die sport te beoefenen. Het Jeugdsportfonds werkt met eigen consultants die met een kritische  inventarisatie bepalen wie hiervoor in aanmerking komen. Bij een toewijzing wordt door het Jeugdsportfonds het lidmaatschapsgeld rechtstreeks betaald aan de bewuste vereniging en ook de aankoop  van de sportoutfit wordt rechtstreeks betaald aan de leverancier. M.a.w. er wordt geen geld uitgekeerd en alles blijft onder beheer van het genoemde fonds.

Het Jeugdsportfonds werkt landelijk en wordt door zeer veel bekende sporters als zijnde ambassadeurs gesteund. Hun werk is zeer succesvol hetgeen blijkt uit de grote financiële bijdragen die mede dankzij hun inspanningen jaarlijks kunnen worden opgehaald waardoor kinderen die geen kans zouden hebben om te mogen sporten dit toch kunnen gaan doen. En sporten is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van een kind.
De organisatie van de Crossmoor Charity Cup draait op volle toeren, het spelersveld is nagenoeg uitverkocht en bedrijven in en rondom Weert worden thans benaderd om en financiële bijdragen te leveren. Zij weten dat deze dag ook voor hun bedrijf belangrijk kan zijn d.m.v. hun naam eraan te verbinden  en op meerdere manieren onder de aandacht te komen van de dagdeelnemers.

Op vrijdag 9 juni a.s  gaan meer dan 120 golfers spelen  om de grote Crossmoor Charity Cup en maken ze ook kans op het winnen van een auto door een “hole-in-one contest”. Na de wedstrijd wordt er een sponsortreffen georganiseerd en aansluitend worden de avondgasten verwacht die worden  getrakteerd op een gezellig en smakelijk programma met daarin o.m. een veiling  door een professionele veilingmeester.

Om 22.00 uur die avond zal de opbrengst van deze heel bijzondere dag bekend worden gemaakt en ook dit jaar zal al het mogelijke worden gedaan om een zo groot mogelijke opbrengst te realiseren.

Nadere informatie omtrent deze dag is op te vragen via het mailadres charitycup@golfclubcrossmoor.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie