Skip to content

Fresh Allstars dit weekend op TV

Redactie
10 maart 2017 | 14:00

Advertentie

Komend weekend komen zijn de Fresh Allstars maar liefst twee keer op televisie. Op zaterdag zijn ze te zien bij Zapp Live en op zondag bij Zapp Sport.

Op zaterdagochtend zullen danser Lorenzo Caboni (11) en coach Raymon Truijen te zien zijn bij Z@pp Live. Hier vertellen ze over het project “The Floor is Yours”, dat vanaf april zal starten. Dit project is een initiatief van het Jeugdcultuurfonds, met het doel om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met breakdancen. Raymon zal samen met Lorenzo, die tevens Ambassadeur is van het Jeugdcultuurfonds, alles vertellen over het project, over breakdancen zelf en natuurlijk zullen ze ook wat vette moves laten zien! Z@pp Live wordt uitgezonden op NPO3 en is te zien vanaf 8:45 uur.

Op zondag komt de huidige Nederlands Kampioen Cis Brans op TV. In december 2016 won hij het Nederlands Kampioenschap breakdance t/m 14 jaar. Een tijd geleden werd hij door Zapp Sport benaderd voor het maken van een profielschets. Een cameraploeg van ZappSport heeft in Weert gefilmd en dit zal zondag om 8:40 uur worden uitgezonden op NPO3.

De Fresh Allstars zijn blij dat ze hun passie mogen delen met heel Nederland. Kijk hier het filmpje van een vorige aflevering, waar Lorenzo en Guus te gast waren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie