Skip to content

Once you’re in

Redactie
12 maart 2017 | 20:00

Advertentie

Slechts sommigen zullen zich herkennen in de volgende scenario’s. Want zit je niet dagelijks in een witgetexte ruimte waar de aanwezigheid van bureaustoelen het aantal personen overstijgt? Bevindt jij je van maandag tot en met vrijdag niet in een complex met de charme van een leeggeruimd ziekenhuis? Geluk zij met u; het kantoorbestaan heeft u nog niet naar binnengezogen.

Diegenen die hun werkweek besteden in een sporthal, akkerland, keuken, huis van prostitutie of filmdecor hebben zich namelijk van het lot van de kantoorklerken onthouden. En terecht. Het leven in een reservaat waar iedereen tegen betaling verblijft is namelijk een plek waar mensen gelijktijdig verpieteren met de plantjes op de vensterbank. Veertig uur lang op je derriere zitten levert namelijk niks meer op dan doorligplekken en kromme zin.

Toch is het niet alleen negativiteit dat het kantoorleven met zich meebrengt; aspecten zoals gortdroge humor, een overdaad aan koffie en vaak een richtig salaris zijn ook zeker zaken die het leven in deze printerplekken veraangenamen. Zeker in het geval van een braaf burgerbestaan met kinderen, minibusje en labrador is een kantoorbaan nog helemaal niet zo slecht.

Toch beklijft het gevoel bij praktisch ingestelde figuren van een gekooid bestaan in een vertrek met nietmachines en archiefkasten als tijdverdrijf. Mocht je zodoende nog niet toe zijn aan een zittende levensinvulling is het kantoor een plek om te mijden. Bent u wel rijp voor een huwelijk met toetsenbord en beeldscherm? Spoed u dan naar het dichtstbijzijnde kantoorpand en klop op de ramen tot ze u binnenlaten. Want: once you’re in, you won’t get out.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie