Skip to content

Leveroyse Joyce (18) in finale ‘Miss Teen of Limburg’


Redactie
27 maart 2017 | 19:50

Advertentie

Stel je toch eens voor: je bent jong, je hebt ambitie, je hebt een tomeloze inzet en je bent ook nog eens een prachtige verschijning. Deze ingrediënten vormen de basis voor de strijd om de titel ‘Miss Teen of Limburg / Miss Beauty of Limburg’. De 18-jarige Joyce Frenken uit Leveroy heeft de voorrondes glansrijk doorstaan en staat op 13 mei 2017 in de Limburgse finale die wordt gehouden in ‘de Polfermolen’ te Valkenburg.

De weg naar de finale belooft een drukke periode voor Joyce te worden. Met verschillende trainingen, workshops en fotoshoots wordt ze voorbereid op dé grote dag in mei. Tijdens deze dag zal Joyce zich met haar 9 medefinalisten tijdens verschillende presentatierondes moeten bewijzen tegenover de 6-koppige jury en het publiek. “Natuurlijk heb ik wat gezonde spanning, maar het belangrijkste vind ik dat ik plezier heb en op deze manier de kans krijg om mij op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen”, vertelt Joyce vastberaden.

De schoonheidsspecialiste in opleiding maakt een zelfverzekerde indruk, maar dit was tot voor kort wel anders. “Eigenlijk wilde ik vorig jaar al meedoen aan deze missverkiezing,  maar toen durfde ik nog niet zo goed. Ik heb het hele traject destijds wel van een afstandje gevolgd. Het bleef constant in mijn gedachten spelen. Op een dag zei ik tegen mijn moeder: “weet je wat, ik ga me opgeven! Ik ga het gewoon doen!” – Waar een wil is, is een weg. “Dat is misschien ook wel de boodschap die ik mee wil geven aan alle jonge meiden die met onzekerheid kampen: als je iets heel graag wil bereiken, dan lukt je dat, als je maar doorzet en er voor de volle 100% voor gaat. Blijf wel plezier houden, want plezier is de basis van succes.”

Gun jij Joyce de overwinning en de felbegeerde kroon van ‘Miss Teen of Limburg’? Daar kun jij je steentje aan bijdragen! Sms ‘Poll Limburg Joyce F’ naar 3010. Stemmen kan tot 12 mei 23.59 uur en kost €1,10 per stem. Wil je Joyce volgen? Je kan haar volgen op deze Facebookpagina

Mijn ultieme droom is het winnen van de titel ‘Miss Teen of Limburg’ en ik zou het fantastisch vinden als jij de moeite zou nemen om een kleine bijdrage te leveren. Bij deze alvast ontzettend bedankt!”, sluit Joyce met een stralende glimlach af.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie