Skip to content

Jaar lang gratis luiers van Jan Linders voor Lianne

Redactie
28 maart 2017 | 19:00

Advertentie

Oma Anny Jacobs kreeg dinsdag voor de tweede keer te horen dat zij de gelukkige winnaar is van een jaar lang gratis Pampers. Net als vorig jaar heeft ze meegedaan aan een winactie bij de Jan Linders in Nederweert en ook dit jaar is zij de gelukkige winnaar.

Samen met haar dochter Yvonne Korsten had ze de aankoopbon met haar naam en telefoonnummer achtergelaten bij de kassière. Deze bon ging aan het einde van de actie in een grote tombola samen met de bonnen. Negen maanden geleden won ze ook al een jaar lang gratis luiers. Toen was haar dochter zwanger en gingen de luiers naar kleinzoon Sven. Ze was enorm verrast dat ze ook dit jaar als winnaar uit de bus is gekomen. “Sven is inmiddels zindelijk, maar de 7 maanden oude Lianne kan ze prima gebruiken. Deze prijs komt dus ook dit jaar echt precies op het juiste moment.

Vandaag werden Anny, Yvonne, Sven en Lianne extra in het zonnetje gezet bij hun vertrouwde grootgrutter Jan Linders. Uit handen van de nieuwe bedrijfsleider Willem Reker ontvingen zij de cheque voor een jaar lang gratis Pampers. Team Jan Linders Nederweert feliciteert Oma Anny met deze mooie prijs.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie