Skip to content

Servicepunt helpt met invullen belastingaangifte

Glendi
28 maart 2017 | 12:00

Advertentie

Inwoners uit de gemeente Nederweert kunnen bij het Servicepunt Belastingen en Toeslagen van Punt Welzijn nu ook terecht voor het invullen van de belastingaangifte 2016. De invuldagen zijn op vrijdag 21 en 28 april van 13.00 tot 17.00 uur. Het aanbod is bedoeld voor inwoners met een inkomen op of rond het sociaal minimum. Er wordt dus ook gekeken naar je inkomen en eventueel vermogen.

De hulp wordt geboden door geschoolde vrijwilligers die al jaren ervaring hebben in het verzorgen van aangiftes. Voor vragen rondom belastingen en financiën kun je trouwens ook terecht bij het steunpunt in he kern. In specifieke gevallen word je echter doorverwezen naar het servicepunt in Weert.

Hoe aanmelden?
Voor het maken van een afspraak kun je terecht tijdens een van de spreekuren van het servicepunt in Weert, op woensdag 5 en 19 april tussen 10.00 en 12.00 uur. Er wordt dan bekeken of je in aanmerking komt voor het invullen van de aangifte en er wordt ook meteen een afspraak gemaakt als dat het geval blijkt te zijn. Als je naar het spreekuur van het servicepunt komt, hebben de medewerk(st)ers een paar documenten nodig: bewijs inkomen; bewijs spaargeld; bewijs vermogen: eigen woning (indien van toepassing); bewijs schuldregeling (indien van toepassing) en de DigiD-code.

Kosten
De kosten voor het invullen van de aangifte bij het servicepunt, inclusief (eventuele) vervolgafspraak zijn € 15 voor één persoon, één jaargang en € 20 voor fiscaal partners, één jaargang. Het Servicepunt Belastingen en Toeslagen wordt gehouden bij Punt Welzijn, Beekstraat 54 in Weert. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Punt Welzijn, tel. 0495 – 697 900.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie