Skip to content

Afvallen en op gewicht blijven… Het lukt me gewoon niet …

Redactie
16 april 2017 | 17:26

Advertentie

Afvallen en op gewicht blijven… Het lukt me gewoon niet …
De zomer komt eraan…Dus morgen begin ik echt! 

Herken jij jezelf ook hierin? Je probeert van alles en niets werkt écht goed?

Betsy Stienen van Slank4ever in Maarheeze weet uit 17 jaar ervaring in de sport en afvalbranche dat hier veel mensen tegenaan lopen. Ze beginnen met afslanken, boeken een klein beetje resultaat, maar voordat ze daadwekelijke hun doel bereikt hebben zijn ze alweer gestopt. Vaak komt dat doordat deze mensen altijd voor iedereen klaar staan en zichzelf nooit op de eerste plaats zetten waardoor ze weer snel terugvallen in het oude gedrag. Daarom is coaching het allerbelangrijkste in het gevecht tegen overgewicht zegt Betsy. Want na gezonde voeding, spierstimulatie voor een hogere verbrandingsmotor en beweging is coaching cruciaal voor een goed en blijvend resultaat.

Zo heb ik ook Joyce begeleid. In 90 dagen -16 kg
Joyce zat door haar overgewicht niet goed in haar vel, voelde zich vaak futloos, kon geen kleding dragen die ze echt leuk vond en was inspiratieloos om snel een eenvoudige gezonde maaltijd voor het hele gezin te bereiden. Daarom wilde ze graag op een gezonde manier slanker worden en haar leefstijl voorgoed veranderen. Ze had bijna elk dieet geprobeerd en zelfs op het punt gestaan om een maagverkleining te ondergaan, maar ergens wist ze, dat er een ‘stemmetje’ in haar hoofd zat, wat haar iedere keer weer terug bracht naar haar oude gewoontes.

Met het “Afslank Clinic” programma ben ik haar gaan coachen. Ik heb haar laten inzien waarom ze een cirkel en zig zag gedrag vertoonde, wie er nu echt de baas was over dat “stemmetje in haar hoofd” dat haar iedere keer weer terug bracht naar haar oude gewoontes. Hoe ze makkelijk een lekkere en eenvoudig  gezonde maaltijd kon bereiden voor het hele gezin. Het resultaat was verbluffend  -16 kg lichter in 90 dagen en een compleet andere Joyce. Door het aanpassen van haar leefstijl voelt ze zich nu energieker, fitter en gezonder, heeft meer zelfvertrouwen gekregen, schaamt zich niet meer voor haar man, gaat weer zwemmen met haar kinderen en geniet ervan weer gezellig te shoppen met haar moeder en vriendinnen. Mede door de luxe EMS behandelingen bij het “Afslank Clinic programma” heeft ze nu een mooiere huid met minder cellulite.

Kortom Joyce is een andere Joyce geworden, ik ben trots op haar dat we dit samen bereikt hebben. Stel je eens voor dat jij net zo succesvol kan zijn als Joyce? Hoe fijn zou dat zijn?

Klik hier voor een geheel gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie