Skip to content

We worden altijd goed geholpen!

Redactie
18 april 2017 | 17:00

Advertentie

Elke samenwerking staat of valt met vertrouwen. Zo ook bij het uit handen geven van je ICT omgeving. Veel bedrijven hebben er weinig kaas van gegeten en zijn voor hun bedrijfsvoering sterk afhankelijk van hun ICT leverancier. Valt dat vertrouwen op een zeker moment weg, is het tijd voor een nieuwe partner. Het gebeurde Ruud Korten, mede-eigenaar van Mackus Verzekeringen & Hypotheken en Mackus Reisbureau.

Hij ging in 2013 op zoek naar een nieuwe partner voor de automatisering bij Mackus VOF. Het moest een betrouwbare partij zijn. En hoewel Ruud Kneepkens voor hem geen onbekende was, deed Ruud in zijn zoektocht per toeval de ontdekking dat hij de eigenaar van Kneepkens ICT Services BV is. Na navraag bij plaatselijke collega mkb-bedrijven belandden beide heren samen aan tafel. Ze kwamen tot afspraken voor de periode van één jaar.

Je kunt ervan op aan
Ruud: ‘Ik vind het altijd lastig om prijzen van ICT leveranciers te beoordelen. Het zegt mij zo weinig. De positieve verhalen van andere ondernemers waren voor mij aanleiding om Ruud te bellen en een afspraak te maken. Het pilotjaar dat volgde schepte vertrouwen. De problemen met onze systemen en onze software werden minder en het was prettig te ervaren dat Kneepkens ICT Services BV voor ons klaarstond. Ze hadden kennis van zaken, waren goed bereikbaar en we konden van hen op aan. Het feit dat ze een probleem snel in het vizier hadden en aan een oplossing gingen werken, bracht rust en vertrouwen. En nog steeds.

Ook assistentie bij problemen met software
Hetgeen de ICT bij Mackus VOF nu zo complex maakt, is hun CRM software (klantrelatiebeheersysteem) en de voorschriften waaraan van overheidswege moet worden voldaan. Ruud: ‘De software waarmee we werken binnen onze financiële dienstverlening is groot en ingewikkeld. Het bevat ten eerste zoveel verschillende functionaliteiten, variërend van salarisadministratie tot registratie en beheer van verzekeringen en hypotheken van onze klanten. Vanwege de digitalisering die we de laatste jaren hebben doorgemaakt, hebben we al onze klantendossiers op onze server staan. Er wordt tegenwoordig niets meer op papier bewaard. Archivering en beveiliging zijn dus voorname aspecten. Dat vraagt om goede ICT in de basis en goede ondersteuning wanneer nodig. Vanwege zijn ervaring met dergelijke systemen, kan Kneepkens ICT Services BV ook daarin voorzien.’

Meer informatie www.kneepkens-ict.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie