Skip to content

Anita vond het tijd voor een nieuwe website

Redactie
20 april 2017 | 21:00

Advertentie

Oorzaak Hoorkliniek bestaat nu ruim 6 jaar als zelfstandige en onafhankelijke Audicien speciaalzaak in Nederweert en omgeving. In die periode is er veel veranderd niet in de laatste plaats op het gebied van informatie en communicatie. Veel consumenten “winkelen” eerst thuis op de bank om zich te laten informeren over het product of de dienst waar ze naar op zoek zijn. Volgens het CBS beschikt 94% van de Nederlanders in de leeftijd van 12 tot 75 jaar over internet.

Oorzaak Hoorkliniek gaat mee met de tijd en wij willen onze bestaande en toekomstige relaties graag duidelijk informeren over wie we zijn en wat we u als klant kunnen bieden. Daarom hebben we een zeer ervaren en deskundig webdesign bureau, Themedutch, opdracht gegeven om onze website aan te passen aan de moderne eisen van het internet“, aldus Anita. “Het is met trots dat wij onze vernieuwde website nu lanceren“.

De website is geschikt voor en past zich aan op mobiele telefoons, tablets, laptops en computers. De nieuwe site geeft inzicht in wie ze zijn, welke visie ze hebben als audicien speciaalzaak, een overzicht van de producten en vooral ook de service die je van Anita en haar team mag blijven verwachten.

Nieuwsgierig naar wat ze kunnen betekenen? Ga naar www.oorzaakhoorkliniek.nl of maak een afspraak en bel 0495-586506.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie